Zester & Κόπτης Ρίγα Λεμονιού 17cm Cutlery Pro 39-108227

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 39-108227
7.79

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αναβαθμίστε τις γαστρονομικές σας δημιουργίες με το Zester & Κόπτης Ρίγα Λεμονιού 17cm από την σειρά Cutlery Pro. Αυτό το ευέλικτο εργαλείο συνδυάζει τη λειτουργικότητα του zester και του κόπτη, προσφέροντας ακρίβεια και ευκολία στην προετοιμασία των φαγητών σας.

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας Γερμανικό χάλυβα μολυβδαίνιου βαναδίου και πολυπροπυλαίνιο, αυτό το εργαλείο είναι ανθεκτικό και αξιόπιστο. Με μήκος 17cm, ο Zester & Κόπτης Ρίγα Λεμονιού είναι εύχρηστος και ιδανικός για κάθε είδους κόψιμο και ξερό ξύσιμο φρούτων και λαχανικών.

Απογειώστε τη δημιουργικότητά σας στην κουζίνα με το Zester & Κόπτης Ρίγα Λεμονιού της Cutlery Pro. Είναι το απαραίτητο εργαλείο για κάθε σεφ ή ερασιτέχνη μάγειρα που επιθυμεί να προσθέσει φρεσκάδα και γεύση στα πιάτα του.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Cutlery Pro
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα
Υλικό Πολυπροπυλένιο(PP)
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
Μήκος(cm) 17
product bottom banner