Προτεινόμενο

Κούπες Πορσελάνης 300ml Σετ 2 τμχ Σε Συσκευασία Δώρου Tea Collectables Laura Ashley LA182944

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA182944
27.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αυτό το σετ από δύο κούπες από τη σειρά Tea Collectables της Laura Ashley είναι ιδανικό για να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας καφέ ή τσάι με στυλ. Κάθε κούπα έχει χωρητικότητα 300ml και είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πορσελάνη Inglazed New Bone China.

Η εκλεπτυσμένη εμφάνιση αυτών των κούπων είναι εμπνευσμένη από τα χρόνια της δεκαετίας του '50, με το χαρακτηριστικό σχέδιο της Laura Ashley σε έναν νέο σχεδιασμό κούπας. Ένας συνδυασμός παλαιού και νέου που προσφέρει ένα μοντέρνο αισθητικό αποτέλεσμα με μια νοσταλγική νότα.

Το σετ αποτελείται από δύο κούπες με χωρητικότητα 30cl και είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πορσελάνη. Έρχεται σε μια όμορφη συσκευασία δώρου, κάνοντάς το ιδανικό όχι μόνο για δώρο σε άλλους, αλλά και για τον εαυτό σας. Οι κούπες είναι κατάλληλες για πλυντήριο πιάτων και μικροκυμάτων, προσφέροντας έτσι ευκολία στη χρήση και τη συντήρησή τους.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Laura Ashley
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Καπουτσίνο, Σοκολάτας, Τσάι, Χυμού
Σειρά Tea Collectables By Laura Ashley
Ύψος(cm) 8
Υλικό Πορσελάνη New Bone China
Χρώμα Πολύχρωμα
Χωρητικότητα (ml) 300
Πλάτος(cm) 10
Μήκος(cm) 20
product bottom banner