Προτεινόμενο

Κούπες Πορσελάνης 300ml Σετ 4 τμχ Σε Συσκευασία Δώρου Tea Collectables Laura Ashley LA182824

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA182824
55.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Απολαύστε τη χαρά των καθημερινών στιγμών με τα Σετ 4 Κούπες 30cl από Πορσελάνη της σειράς Tea Collectables της Laura Ashley. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας πορσελάνη Inglazed New Bone China, αυτές οι κούπες είναι σχεδιασμένες για να αναβαθμίσουν την εμπειρία σας με το τσάι ή τον καφέ. Με χωρητικότητα 300ml, είναι ιδανικές για να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας ζεστά ροφήματα.

Εμπνευσμένες από τα αθάνατα σχέδια της δεκαετίας του 1950, η σειρά Tea Collectables συνδυάζει την αρχαία γοητεία με τη σύγχρονη λειτουργικότητα. Κάθε κούπα έρχεται σε διάφορα χρώματα, προσθέτοντας μια δόση ποικιλίας στη συλλογή σας για το τραπέζι. Είτε απολαμβάνετε έναν γρήγορο καφέ το πρωί είτε φιλοξενείτε μια ζεστή τσαγκάρη με τους φίλους σας, αυτές οι κούπες σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.

Συσκευασμένες σε μια κομψή συσκευασία δώρου, αποτελούν ένα υπέροχο δώρο για αγαπημένα πρόσωπα ή μια απόλαυση για τον εαυτό σας. Επιπλέον, είναι ασφαλείς για φούρνο μικροκυμάτων και πλυντήριο πιάτων, εξασφαλίζοντας την ευκολία και την ευκολία συντήρησης. Αναβαθμίστε την εμπειρία σας με το τσάι με τις Κούπες Πορσελάνης της Laura Ashley Tea Collectables και κάντε κάθε μέρα μια ξεχωριστή περίσταση.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Laura Ashley
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Καπουτσίνο, Σοκολάτας, Τσάι, Χυμού
Σειρά Tea Collectables By Laura Ashley
Ύψος(cm) 8
Υλικό Πορσελάνη New Bone China
Χωρητικότητα (ml) 300
Χρώμα Πολύχρωμα
Πλάτος(cm) 20
Μήκος(cm) 23
product bottom banner