Προτεινόμενο

Σερβίτσιο Πορσελάνης Σετ 12 τμχ Μπλε – Λευκό Σε Κουτί Δώρου Blueprint Laura Ashley LA182677

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA182677
150.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Οργανώνετε ένα δείπνο για 4 άτομα και χρειάζεστε σερβίτσιο που θα προσδώσει μια πολυτελή αίσθηση στο τραπέζι σας; Τότε αυτό το πλήρες δεκαδύοτεμνο σετ φαγητού από τη σειρά Blueprint Collectables της Laura Ashley είναι για εσάς. Θα σερβίρετε ένα υπέροχο ζυμαρικό στο βαθύ πιάτο διαμέτρου 22 εκατοστών ή μια δροσερή σαλάτα στο μπολ διαμέτρου 16 εκατοστών. Ένα ρηχό πιάτο διαμέτρου 26 εκατοστών θα δώσει στιλ στην σερβιριστική σας διάταξη: στοίβαξε το πορσελάνινο σερβίτσιο και το φαγητό θα γίνει ακόμη πιο νόστιμο. Θέλετε επίσης κούπες στο ίδιο σχέδιο; Ρίξτε μια ματιά στο δεκαεξάδικο σετ φαγητού.

Το σετ της Laura Ashley Blueprint έρχεται σε ένα όμορφο κουτί δώρου και συμπληρώνει το ρομαντικό στυλ της αγροτόσπιτας.
Περιλαμβάνει:

4 x Μπολ διαμέτρου 16 εκατοστών
4 x Βαθιά πιάτα διαμέτρου 22 εκατοστών
4 x Ρηχά πιάτα διαμέτρου 26 εκατοστών

Τα Blueprint Collectables της Laura Ashley ταιριάζουν τέλεια με το ρομαντικό στυλ της αγροτόσπιτας. Με λεπτά μοτίβα λουλουδιών και ρίγες σε αρμονικές αποχρώσεις του μπλε, συνδυασμένα με το λευκό, δημιουργείτε τον τέλειο πίνακα patchwork. Τα σετ σερβίρισματος είναι φτιαγμένα από λεπτή πορσελάνη και έχουν υψηλή διαπερατότητα. Ανακατέψτε απλά τα διάφορα διακοσμητικά στοιχεία της συλλογής Blueprint και δημιουργήστε έναν κομψό και αρμονικό πίνακα. Τα σχέδια βρίσκονται τόσο στα σερβίτσια όσο και στα υφάσματα.

Η Laura Ashley έγινε διάσημη για τις υφάνσεις της και τα σχέδια πάνω σε αυτές. Τα Blueprint Collectables εμπνεύστηκαν από την αρχή της ιστορίας της Laura Ashley. Τα πρώιμα τυπώματα των Laura & Bernard Ashley ήταν η αφετηρία για τα μοτίβα Blueprint. Η συλλογή περιλαμβάνει μια υπέροχη συνδυασμό αρχειακών σχεδίων σε λεπτή, διαπερατή πορσελάνη που μπορείτε να συλλέξετε και να ανακατέψετε όπως επιθυμείτε. Η επιθυμία της Laura Ashley να σχεδιάσει κάτι μόνιμο πραγματοποιήθηκε με αυτήν τη σειρά πορσελάνης.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Laura Ashley
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Σειρά Blueprint By Laura Ashley
Υλικό Πορσελάνη New Bone China
Ύψος(cm) 28,3
Χρώμα Άσπρο, Μπλε
Πλάτος(cm) 28
Μήκος(cm) 29,5
product bottom banner