Ποτήρι Διπλού Τοιχώματος Χάρτινο Jeans 8oz Φ80mm (Λευκό Εσωτερικά) Με Εσωτερική Επίστρωση PE (Mix Πακέτο 25τμχ) Intertan Q530009JD

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: Q530009JD
1.94

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ποτήρι Διπλού Τοιχώματος Χάρτινο Jeans 8oz Φ80mm (Λευκό Εσωτερικά) Με Εσωτερική Επίστρωση PE (Mix Πακέτο 25τμχ) Intertan Q530009JD

Επιλέξτε το χάρτινο ποτήρι διπλού τοιχώματος Jeans 8oz για ένα συνδυασμό κομψότητας και απόδοσης, ιδανικό για ζεστά και κρύα ροφήματα. Με διάμετρο Φ80mm και λευκό εσωτερικό, το ποτήρι αυτό προσφέρει εξαιρετική θερμομονωτική προστασία και αναγκαία αδιαβροχοποίηση χάρη στην εσωτερική επίστρωση PE.

Κατάλληλο για θερμοκρασίες έως 95°C, το ποτήρι είναι ιδανικό για καφέ, τσάι ή άλλες ζεστές ή κρύες παρασκευές. Το mix πακέτο περιλαμβάνει ποτήρια με σχέδιο Jeans που συνδυάζουν αισθητική με λειτουργικότητα, προσφέροντας μια μοντέρνα παρουσίαση για κάθε περίσταση.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Υλικό: Χαρτί διπλού τοιχώματος με εσωτερική επίστρωση PE
Χωρητικότητα: 8oz
Διάμετρος: 80mm
Μέγιστη θερμοκρασία ροφήματος: 95°C
Συσκευασία: Mix Πακέτο 25 τεμαχίων

Επιλέξτε το Intertan Q530009JD για μια πρακτική και στιλάτη λύση που ενισχύει την εμπειρία των πελατών σας με τη βελτιωμένη θερμομόνωση και την αίσθηση ποιότητας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Intertan
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα
Συσκευασία (τμχ) 25
Χωρητικότητα (Oz) 8
Υλικό Χαρτί
Χρώμα Πολύχρωμα
Διάμετρος(cm) 8
product bottom banner