Προτεινόμενο

Ποτήρι Γυάλινο Κρασιού 370ml Φ8,1xH22,6cm Premium Bormioli Rocco 00.13141

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 00.13141
6.29

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ποτήρι Γυάλινο Κρασιού 370ml Premium Bormioli Rocco 00.13141 – Κομψότητα και Λεπτότητα για Μοναδικές Γευστικές Εμπειρίες

Ανακαλύψτε την εξαιρετική ποιότητα του ποτηριού κρασιού χωρητικότητας 370ml από τη συλλογή Premium της Bormioli Rocco. Με διαστάσεις Φ8,1xH22,6cm, αυτό το ποτήρι είναι σχεδιασμένο να αναδεικνύει τη γεύση και τα αρώματα των κρασιών σας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία σε κάθε γουλιά.

Κλασικός Σχεδιασμός για Κάθε Περίσταση
Το ποτήρι κρασιού της συλλογής Premium διαθέτει κλασικό σχέδιο που είναι ιδανικό για την παρουσίαση ποικιλιών Cabernet, Merlot, και Bordeaux. Επιπλέον, το συγκεκριμένο μέγεθος είναι εξαιρετικό και για κρασιά με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ, όπως το Porto, LBV και Vinsanto. Κάθε ποτήρι είναι σχεδιασμένο με λεπτότητα και κομψότητα, κάνοντάς το κατάλληλο για κάθε περίσταση, από καθημερινές απολαύσεις μέχρι ειδικές εκδηλώσεις.

Συλλογή Premium – Υψηλή Ποιότητα
Τα προϊόντα της συλλογής Premium διακρίνονται για την εξαιρετική τους ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Κατασκευασμένα από γυαλί υψηλής ποιότητας, αυτά τα ποτήρια προσφέρουν μια μοναδική διαφάνεια και αντοχή, ιδανικά για καθημερινή χρήση αλλά και για πιο επίσημες περιστάσεις.

Λεπτομέρειες Προϊόντος

Υλικό: Γυαλί
Χωρητικότητα: 370ml (37cl)
Διαστάσεις: Διάμετρος 8,1cm, Ύψος 22,6cm
Χρώμα: Διάφανο
Κωδικός προϊόντος: 00.13141

Επιλέξτε το ποτήρι κρασιού Premium της Bormioli Rocco για να προσφέρετε στους καλεσμένους σας μια εξαιρετική γευστική εμπειρία με στυλ και κομψότητα. Ιδανικό για εστιατόρια, καφετέριες ή προσωπικές συλλογές, κάθε γουλιά κρασιού θα είναι μια γιορτή των αρωμάτων και της γεύσης.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Bormioli Rocco
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Προτεινόμενη Χρήση Κρασιού
Σειρά Premium By Bormioli Rocco
Υλικό Γυαλί
Ύψος(cm) 22,6
Χωρητικότητα (ml) 370
Χρώμα Διάφανο
Διάμετρος(cm) 8,1
product bottom banner