Προτεινόμενο

Ποτήρι Κρυσταλλίνης Sangiovese / Chianti 550ml Φ9,3xH22,7cm Meravigliosi Luigi Bormioli 08.00752

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 08.00752
10.49

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ποτήρι Κρυσταλλίνης Sangiovese / Chianti 550ml Meravigliosi Luigi Bormioli 08.00752 – Ιδανικό για Απολαυστικές Γευστικές Εμπειρίες Κρασιού

Αναδείξτε την εμπειρία γευσιγνωσίας κρασιού με το ποτήρι κρυσταλλίνης Sangiovese / Chianti της σειράς I Meravigliosi από τη Luigi Bormioli, με χωρητικότητα 550ml. Αυτά τα ποτήρια είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας κρυσταλλίνη χωρίς μόλυβδο, προσφέροντας εξαιρετική διαύγεια και αντοχή. Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός τους σε συνδυασμό με την ιδιαίτερα λεπτή κρυσταλλίνη τα καθιστά την κομψότερη επιλογή για κάθε τραπέζι, ενώ είναι ιδανικά για να απολαμβάνετε κρασιά Sangiovese και Chianti με στυλ.

Ενισχυμένος Σχεδιασμός για Τέλεια Διάχυση Αρωμάτων
Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του μπολ, με την φλατ βάση, προάγει τον αερισμό του κρασιού δημιουργώντας ένα περιβάλλον αντίστοιχο με καράφα. Αυτό βοηθά στη σωστή διάχυση των πλούσιων αρωμάτων του κρασιού, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε πλήρως κάθε γουλιά. Το ενισχυμένο stem προσφέρει ανθεκτικότητα στις θραύσεις, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή ή επαγγελματική χρήση.

Κομψότητα και Ανθεκτικότητα
Η σειρά I Meravigliosi της Luigi Bormioli είναι γνωστή για τη διαχρονική της κομψότητα και ανθεκτικότητα. Το ποτήρι αυτό συνδυάζει την πολυτέλεια με την πρακτικότητα, ιδανικό τόσο για οικιακή χρήση όσο και για εστιατόρια και bar. Η σταθερή, φλατ βάση του ποτηριού εξασφαλίζει ασφαλή σερβίρισμα και αποθήκευση, καθιστώντας το άψογο για επαγγελματικούς χώρους.

Λεπτομέρειες Προϊόντος

Υλικό: Κρυσταλλίνη χωρίς μόλυβδο
Χωρητικότητα: 550ml (55cl)
Διαστάσεις: Διάμετρος 9,3cm, Ύψος 22,7cm
Σειρά: I Meravigliosi
Χρώμα: Διάφανο
Brand: Luigi Bormioli

Απογειώστε την απόλαυση των κρασιών Sangiovese και Chianti με το ποτήρι I Meravigliosi. Η εξαιρετική σχεδίαση και η ανώτερη ποιότητα του ποτηριού θα εντυπωσιάσουν τους λάτρεις του κρασιού και θα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας.

Κωδικός προϊόντος: 08.00752

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Luigi Bormioli
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Προτεινόμενη Χρήση Κρασιού
Σειρά Meravigliosi By Luigi Bormioli
Υλικό Κρυσταλλίνη
Ύψος(cm) 22,7
Χρώμα Διάφανο
Χωρητικότητα (ml) 550
Διάμετρος(cm) 9,3
product bottom banner