Κορνίζα Μεταλλική 10x15cm Ασημί 10x1,5xH15cm Luxe Espiel FAM104

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: FAM104
10.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κορνίζα Μεταλλική 10x15cm Ασημί 10x1,5xH15cm Luxe Espiel FAM104

Ενισχύστε την παρουσία των αγαπημένων σας φωτογραφιών με την εκλεπτυσμένη μεταλλική κορνίζα από τη συλλογή "Luxe" της Espiel. Αυτή η κομψή ασημί κορνίζα, με διαστάσεις 10x1,5xH15cm, είναι ιδανική για φωτογραφίες 10x15cm και συνδυάζει μοντέρνο σχέδιο με εξαιρετική ποιότητα.

Κατασκευασμένη από επινικελωμένο σίδηρο, η κορνίζα προσφέρει αντοχή και μια αίσθηση πολυτέλειας. Το μοντέρνο ασημί φινίρισμα ενισχύει την αισθητική του χώρου σας, καθιστώντας την ιδανική για διάφορους εσωτερικούς χώρους, από το σαλόνι μέχρι το γραφείο ή το υπνοδωμάτιο.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Υλικό Κατασκευής: Επινικελωμένος σίδηρος
Χρώμα: Ασημί
Διαστάσεις Κορνίζας: 10x1,5xH15cm
Διαστάσεις Φωτογραφίας: 10x15cm
Στυλ: Μοντέρνο και εκλεπτυσμένο

Λεπτομέρειες:

Η κορνίζα "Luxe" της Espiel συνδυάζει τη μακροχρόνια αντοχή του επινικελωμένου σιδήρου με την κομψότητα του μοντέρνου σχεδιασμού. Το ασημί χρώμα προσφέρει μια διαχρονική λάμψη που ενισχύει κάθε εσωτερικό χώρο, δίνοντας ταυτόχρονα μια αίσθηση φινέτσας και πολυτέλειας.
Εφαρμογές:

Ιδανική για οικογενειακές φωτογραφίες, αναμνηστικές εικόνες ή προσωπικές στιγμές
Κομψή διακόσμηση για σαλόνια, γραφεία ή υπνοδωμάτια
Εξαιρετικό δώρο για φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, συνδυάζοντας ποιότητα και στυλ

Ενσωματώστε την κορνίζα "Luxe" από την Espiel στην καθημερινή σας διακόσμηση και αναδείξτε τις πιο πολύτιμες στιγμές σας με έναν εντυπωσιακό και μοντέρνο τρόπο. Μην χάσετε την ευκαιρία να προσθέσετε αυτή την κομψή κορνίζα στη συλλογή σας, φέρνοντας μια αίσθηση σύγχρονης κομψότητας στο χώρο σας.

Αποκτήστε την τώρα και δώστε ζωή στις αναμνήσεις σας με στυλ και ποιότητα, προσφέροντας ένα μοναδικό στοιχείο διακόσμησης που συνδυάζει λειτουργικότητα και κομψότητα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ύψος(cm) 15
Υλικό Σίδηρος
Χρώμα Ασημί
Πλάτος(cm) 1,5
Μήκος(cm) 10
product bottom banner