Νέο Προτεινόμενο

Cocktail Shaker Σετ 4 Τμχ Μαύρο Ανοξείδωτο Day Espiel SCH72785

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: SCH72785
27.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

DAY ΣΕΤ 4 COCKTAIL SHAKER ΜΑΥΡΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ – Ιδανικό για Ερασιτέχνες και Επαγγελματίες Μπαρ

Ανακαλύψτε το Day Cocktailshaker-Set 4 τμχ, μια απαραίτητη προσθήκη για κάθε λάτρη των κοκτέιλ. Το κομψό μαύρο χρώμα του προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας σε κάθε κουζίνα ή μπαρ. Αυτό το σετ είναι σχεδιασμένο για εύκολη αποθήκευση και χρήση, ιδανικό για χώρους με περιορισμένο χώρο.

Πλεονεκτήματα

Υψηλή Ποιότητα Κατασκευής: Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, το σετ είναι ανθεκτικό και εύκολο στη συντήρηση, διασφαλίζοντας μακροχρόνια χρήση.
Ελαφρύ και Ευέλικτο: Με βάρος μόλις 0,70 kg, είναι εύκολο στη χρήση, επιτρέποντάς σας να προετοιμάσετε τα αγαπημένα σας κοκτέιλ χωρίς κόπο.
Πολλαπλές Χρήσεις: Το σετ περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μοναδικά κοκτέιλ, ιδανικό για επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

Λεπτομέρειες Προϊόντος

Κωδικός προϊόντος: SCH72785K6
Υψος: 20 cm
Μήκος: 11 cm
Πλάτος: 12 cm

Αναβαθμίστε την τέχνη της μίξης κοκτέιλ με το Day Cocktailshaker-Set. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος μιξολόγος, αυτό το σετ θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εντυπωσιακά ποτά.

Μη χάνετε χρόνο! Φέρτε την τέχνη του cocktail mixing σε άλλο επίπεδο και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση της μίξης κοκτέιλ με το Day Cocktailshaker-Set!

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Espiel
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για τρόφιμα, Πλύσιμο στο χέρι
Ύψος(cm) 20
Υλικό Ανοξείδωτο
Χρώμα Μαύρο
Πλάτος(cm) 12
Μήκος(cm) 11
product bottom banner