Προτεινόμενο

Κούπες Πορσελάνης 320ml Σετ 4 τμχ Σε Συσκευασία Δώρου Heritage Laura Ashley LA182790

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA182790
59.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

"Απολαύστε τον καφέ σας ή το τσάι σας με στυλ και κομψότητα με αυτό το όμορφο σετ 4 κούπες από τη συλλογή Heritage της Laura Ashley. Αυτό το σετ περιλαμβάνει τέσσερις μοναδικές κούπες, κάθε μία με ένα διαφορετικό σχέδιο, προσφέροντας έναν ευχάριστο συνδυασμό χρωμάτων και μοτίβων.

Κάθε κούπα έχει χωρητικότητα 32cl και είναι κατασκευασμένη από ποιοτική πορσελάνη Inglazed New Bone China, προσφέροντας αντοχή και αξιοπιστία. Τα ζωηρά σχέδια της συλλογής Heritage προσφέρουν έναν μοναδικό αέρα διακόσμησης στο τραπέζι σας, ενώ οι διαφορετικές επιλογές χρωμάτων και μοτίβων επιτρέπουν τον εύκολο συνδυασμό και τη δημιουργία του δικού σας μοναδικού στιλ.

Κάθε κούπα παρουσιάζεται σε ένα κομψό κουτί δώρου, καθιστώντας το ιδανικό για δώρο σε αγαπημένα πρόσωπα ή για την προσωπική σας χρήση. Αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία πίστες και δώστε ένα νέο επίπεδο στην απόλαυση του αγαπημένου σας ροφήματος με αυτό το εκλεπτυσμένο σετ κούπες Heritage της Laura Ashley σήμερα!"

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Laura Ashley
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Προτεινόμενη Χρήση Καπουτσίνο, Σοκολάτας, Τσάι, Χυμού
Σειρά Heritage By Laura Ashley
Ύψος(cm) 10
Υλικό Πορσελάνη New Bone China
Χρώμα Πολύχρωμα
Χωρητικότητα (ml) 320
Πλάτος(cm) 19,8
Μήκος(cm) 18,5
product bottom banner