Φόρμα Σιλικόνης Παγωτού 6 Θέσεων 420ml 14,5xH10cm Μπεζ Misty Nava 10-111-086

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-111-086
8.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε τη φόρμα σιλικόνης για παγωτό Misty της σειράς Nava, ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη δημιουργία σπιτικού παγωτού και γρανίτας από φρέσκους χυμούς φρούτων. Με διαστάσεις 14,5x10 εκατοστά και χωρητικότητα 420ml, αυτή η φόρμα προσφέρει 6 θέσεις, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε μεγάλες ποσότητες παγωτού ή γρανίτας με άνεση.

Η φόρμα είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας μαλακή και εύκαμπτη σιλικόνη, ιδανική για τρόφιμα και ανθεκτική σε ευρεία θερμοκρασιακή περιοχή από -40°C έως και 220°C. Ο σχεδιασμός της σε σχήμα κωνικού αστεριού δίνει άνετη αποστράγγιση του παγωτού και ευκολία στον καθαρισμό. Επιπλέον, περιλαμβάνει 6 πλαστικά sticks για τη δημιουργία των παγωτών.

Αποτελεί μέρος της σειράς εργαλείων κουζίνας Misty της Nava, η οποία προσφέρει υψηλή ποιότητα και λειτουργικότητα σε κάθε προϊόν. Κατασκευασμένη με την πιο σύγχρονη τεχνολογία και εργαλειολογία, η σειρά Misty καλύπτει τις ανάγκες κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία της κουζίνας.

Αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην παρασκευή παγωτού και γρανίτας με τη φόρμα σιλικόνης Misty της Nava, η οποία συνδυάζει λειτουργικότητα, ανθεκτικότητα και ευκολία χρήσης!

Κατάλληλη για πλυντήριο πιάτων, κατάψυξη, φούρνο και φούρνο μικροκυμάτων (Προσοχή: τα sticks δεν είναι κατάλληλα για φούρνο ή φούρνο μικροκυμάτων).

Διάσταση θέσης H8.5x5.0x4.0cm, 70ml

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Σειρά Misty By Nava
Υλικό Σιλικόνη
Ύψος(cm) 10
Χρώμα Μπεζ
Χωρητικότητα (ml) 420
Πλάτος(cm) 14,5
Μήκος(cm) 14,5
product bottom banner