Νέο Προτεινόμενο

Κούπα Πορσελάνης Mini Espresso 90ml «La Colombe De La Paix» Picasso Könitz 1113531989

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 1113531989
9.95

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κούπα Πορσελάνης Mini Espresso 90ml «La Colombe De La Paix» Könitz 1113531989

Ανακαλύψτε την Κούπα Πορσελάνης Mini Espresso 90ml «La Colombe De La Paix» Könitz 1113531989, ένα μοναδικό κομμάτι που μετατρέπει την εμπειρία του καφέ ή του τσαγιού σας σε ένα μανιφέστο ειρήνης. Αυτή η κούπα φέρει το εμβληματικό μοτίβο του Pablo Picasso, το «La Colombe de la Paix», αποτυπώνοντας τη μαγεία και τη δύναμη της τέχνης.

Συμβολισμός και Στυλ
Το λευκό περιστέρι, απεικονισμένο με το μινιμαλιστικό στυλ του Πικάσο, συμβολίζει την ειρήνη και την ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο. Αυτή η κούπα είναι όχι μόνο ένα πρακτικό σκεύος, αλλά και μια δήλωση για την αγάπη και την επιθυμία για ειρήνη, ιδανική για κάθε καλλιτεχνική ψυχή.

Ιδανική Χωρητικότητα
Με χωρητικότητα 90ml, αυτή η κούπα είναι τέλεια για espresso ή άλλα μικρά ροφήματα, προσφέροντας μια δόση κομψότητας σε κάθε γουλιά.

Πρακτικότητα και Ευκολία
Η κούπα είναι κατάλληλη για φούρνους μικροκυμάτων, διευκολύνοντας την προετοιμασία του ροφήματός σας, και είναι επίσης ασφαλής για πλυντήρια πιάτων, καθιστώντας τη διαδικασία καθαρισμού εύκολη και γρήγορη.

Δώρο με Σημασία
Αυτή η κούπα είναι ένα εξαιρετικό δώρο για όλους τους υπερασπιστές της ειρήνης και τους λάτρεις της τέχνης, προσφέροντας όχι μόνο ένα λειτουργικό αντικείμενο αλλά και μια πηγή έμπνευσης.

Επιλέξτε την Κούπα Πορσελάνης Mini Espresso 90ml «La Colombe De La Paix» Könitz 1113531989 και αφήστε την τέχνη να συνοδεύει τις καθημερινές σας απολαύσεις.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Könitz
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Ελληνικό, Εσπρέσο
Υλικό Πορσελάνη New Bone China
Ύψος(cm) 7,1
Χρώμα Άσπρο, Μαύρο
Χωρητικότητα (ml) 90
Πλάτος(cm) 7,4
Μήκος(cm) 5
product bottom banner