Φιάλη Γυάλινη 1Lt Φ7,5xH30,6cm Με Κλίπ Kilner 0025.007

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 0025.007
8.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε τη Φιάλη Κλιπ Kilner® - η ιδανική λύση για τη διατήρηση υγιεινών, σπιτικών ποτών και σάλτσες.

Αυτή η φιάλη έχει σχεδιαστεί με εξαιρετική αισθητική, συνδυάζοντας την παραδοσιακή γραμμή με μοντέρνα στοιχεία, χρησιμοποιώντας έντονα ανάγλυφα σχέδια. Διαφανείς ενδείξεις όγκου ML τονίζονται στα πλαϊνά μαζί με το αυθεντικό λογότυπο της Kilner®. Με χωρητικότητα 1 λίτρο/1000ml, είναι ιδανική για την ενίσχυση ελαίων, τη διατήρηση κορδιαλών και την αποθήκευση αρωματικών ποτών.

Αυθεντική και Κορυφαία Ποιότητα:
Κάθε φιάλη είναι κατασκευασμένη από υλικό γυαλιού υψηλής ποιότητας με άρτια διαύγεια και ομοιόμορφο πάχος τοίχου που εξασφαλίζει την ανθεκτικότητά της. Διαθέτει σύστημα κλιπ από ανοξείδωτο ατσάλι, σχεδιασμένο να δημιουργεί τέλεια ένταση για αεροστεγή και ασφαλή σφράγιση κάθε φορά. Κάθε φιάλη συνοδεύεται από ανθεκτική σιλικόνη για εξαιρετική προστασία από διαρροές. Κατάλληλη για πλυντήριο πιάτων. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν είναι κατάλληλη για ανθρακούχα ροφήματα.

Γυαλί: Η Καλύτερη και Βιώσιμη Επιλογή:
Το γυαλί είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση, τη διατήρηση και τη μεταφορά τροφίμων και ποτών. Χωρίς βλαβερά χημικά ή τοξίνες, διατηρεί την αγνότητα και την ασφάλεια των τροφίμων σας. Χωρίς BPA και απαλλαγμένο από οσμές, γεύσεις ή λεκέδες, προσφέρει πάντα την καλύτερη εμπειρία. Υιοθετώντας τη φιλοσοφία του ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ, ΓΕΜΙΣΕ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ, η Kilner® επιδιώκει τη μείωση των πλαστικών αποβλήτων και προωθεί τη βιωσιμότητα.

Η Ιστορία της Kilner®:
Με παράδοση και καινοτομία, η ιστορία της Kilner® ξεπερνά τα 180 χρόνια, αποτελώντας σύμβολο αριστείας και ποιότητας. Από τη διατήρηση έως την προετοιμασία τροφίμων και τη φαγητολαχανική στο πηγή, η ποικιλία των προϊόντων μας προσφέρει απλές λύσεις, όλα με το αναγνωρίσιμο λογότυπο της Kilner®.

Διαστάσεις:

Μήκος (mm): 75
Πλάτος (mm): 75
Ύψος (mm): 306

Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Αποφύγετε την εισαγωγή βραστού νερού απευθείας στις φιάλες
Πλύνετε πριν από τη χρήση

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kilner
Διαθέτει Καπάκι Ναι
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Προτεινόμενη Χρήση Cocktail, Κρασιού, Νερού, Ποτού, Χυμού
Ύψος(cm) 30,6
Υλικό Γυαλί
Χωρητικότητα (ml) 1000
Χρώμα Διάφανο
Διάμετρος(cm) 7,5
product bottom banner