Προτεινόμενο

Χαρτοδοχείο Μπάνιου Ορθογώνιο Ανοξείδωτο Ματ 6Lt Soft Close 22,4x22,5xH32,3cm εstia Home Art 02-0202

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 02-0202
24.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το ορθογώνιο χαρτοδοχείο μπάνιου από ανοξείδωτο χάλυβα με ματ φινίρισμα της σειράς Estia Home Art (κωδικός 02-0202) αποτελεί ένα εκλεπτυσμένο και λειτουργικό αξεσουάρ για το μπάνιο σας. Με χωρητικότητα 6 λίτρα, αυτό το χαρτοδοχείο συνδυάζει τον μοντέρνο σχεδιασμό με την υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Ο κατασκευαστής Estia Home Art έχει επιλέξει ανοξείδωτο χάλυβα, προσφέροντας ανθεκτικότητα στη σκουριά και εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή. Το ματ φινίρισμα προσδίδει στο χαρτοδοχείο μια διακριτική και σύγχρονη αισθητική. Επιπλέον, το χαρτοδοχείο είναι σχεδιασμένο με μηχανισμό Soft Close, προσφέροντας ήσυχο και ασφαλές κλείσιμο του καπακιού χωρίς θόρυβο.

Με διαστάσεις 22,4x22,5xH32,3cm, αυτό το χαρτοδοχείο μπάνιου προσφέρει αποτελεσματικότητα στην αποθήκευση χαρτικών και παράλληλα αναβαθμίζει τον χώρο του μπάνιου με τον μοντέρνο του χαρακτήρα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σχήμα Ορθογώνιο
Υλικό Ανοξείδωτο
Ύψος(cm) 32,3
Χωρητικότητα (ml) 6000
Χρώμα Ασημί
Πλάτος(cm) 22,5
Μήκος(cm) 22,4
product bottom banner