Best-Seller Προτεινόμενο

Σαμπανιέρα Κρασιού Μαύρη Φ15,3xH21cm Elegant Black Vacu Vin 3649460

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 3649460
24.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Δώστε στο αγαπημένο σας κρασί τη δροσιά που του αξίζει με το Vacu Vin Active Cooler Wine Elegant Black. Μέσα σε μόλις 15 λεπτά, αυτός ο κρύος κρύσταλλος ενεργείας ψύχει το κρασί σας, ενώ η μαύρη, κομψή θήκη προσθέτει μία αίσθηση λειτουργικότητας και στυλ.

Ο Vacu Vin Active Cooler Wine Elegant Black δροσίζει ενεργά το αγαπημένο σας κρασί και το διατηρεί δροσερό και αναζωογονημένο μέχρι την τελευταία γουλιά. Η κομψή θήκη περιέχει το ενεργό στοιχείο ψύξης που διατηρεί το μπουκάλι στην ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος για έως και 90 λεπτά. Κρατήστε το στοιχείο ψύξης στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες για βέλτιστη χρήση.

Το ευέλικτο στοιχείο ψύξης σχεδιάστηκε για να ταιριάζει απόλυτα γύρω από μπουκάλια κρασιού 0,7-1 λίτρου. Αφού το χρησιμοποιήσετε, αφαιρέστε τη θήκη ψύξης από το μπουκάλι κρασιού, επίπλωστέ το και αποθηκεύστε το στον καταψύκτη. Ο Vacu Vin Active Cooler Wine Elegant είναι ο ιδανικός κρύσταλλος κρασιού για μία όμορφη βραδιά δείπνου, BBQ ή οποιαδήποτε άλλη εξωτερική εκδήλωση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Vacu Vin
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Πλύσιμο στο χέρι
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Πλαστικό
Ύψος(cm) 21
Χρώμα Μαύρο
Διάμετρος(cm) 15,3
product bottom banner