Προτεινόμενο

Φλιτζανάκια Espresso Πορσελάνης 90ml & Πιατάκια Άσπρο-Μπλε 4τμχ Σε Κουτί Δώρου Floris & Candy Stripe Blueprint Laura Ashley LA178725

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA178725
27.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το σετ φλιτζανάκια espresso με τα πιατάκια της Laura Ashley αποτελεί μια κομψή προσθήκη στην κουζίνα σας. Κάθε φλιτζανάκι έχει χωρητικότητα 90ml και συνοδεύεται από το αντίστοιχο πιατάκι. Το σετ περιλαμβάνει μια τάση με μοτίβο Candy Stripe και μια με μοτίβο Floris, που παραδίδονται σε ένα όμορφο κουτί δώρου.

Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πορσελάνη Inglazed New Bone China, τα φλιτζανάκια είναι μικροκυματοθερμαινόμενα και κατάλληλα για πλυντήριο πιάτων, προσφέροντας άνεση και πρακτικότητα στη χρήση τους.

Η σειρά Blueprint Collectables προσφέρει μια ευέλικτη επιλογή στον συνδυασμό σχεδίων, επιτρέποντας το μοναδικό mix-and-match που θα αναδείξει το προσωπικό σας στιλ στο τραπέζι. Η κλασική αισθητική της συλλογής, εμπνευσμένη από τις πρώτες δημιουργίες της Laura Ashley, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και άνεσης, αναβιώνοντας το πνεύμα του ρομαντικού και αγροτικού στιλ.

Με τα μοναδικά της σχέδια και την προσήλωσή της στην ποιότητα και τη διαχρονικότητα, η Laura Ashley συνεχίζει να εμπνέει τους λάτρεις του design με προϊόντα που αντέχουν στο χρόνο και προσφέρουν ανεπανάληπτη κομψότητα.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Laura Ashley
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Ελληνικό, Εσπρέσο
Σειρά Blueprint By Laura Ashley
Υλικό Πορσελάνη New Bone China
Χρώμα Άσπρο, Μπλε
Χωρητικότητα (ml) 90
product bottom banner