Σκόνη Καπνίσματος Άρωμα Peach 450gr 199237 Hendi 30.42383

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 30.42383
7.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Σκόνη Καπνίσματος Άρωμα Peach 450gr 199237 Hendi 30.42383

Ανακαλύψτε τη γεύση του καλοκαιριού με τη σκόνη καπνίσματος άρωμα Peach της Hendi. Αυτή η φυσική σκόνη από ξύλο δρυός είναι ιδανική για κρύο κάπνισμα, προσφέροντας ένα μοναδικό καπνιστό άρωμα ροδάκινου που αναδεικνύει τις γεύσεις τυριών, ψαριών και άλλων πιάτων. Το μέγεθος της σκόνης (0.1 - 1 mm) εξασφαλίζει ομοιόμορφη καπνιστή επίδραση, είτε χρησιμοποιείτε γεννήτρια καπνού είτε καπνιστική κάνη.

Η σκόνη προέρχεται από φυσικό ξύλο δρυός και βαρέλια παλαίωσης, προσφέροντας μια εξαιρετική γεύση που ενισχύει τη γαστρονομική εμπειρία. Είναι κατάλληλη και για κρύο κάπνισμα ροφημάτων, προσφέροντας μια αναζωογονητική αίσθηση.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Υλικό: Φυσικό ξύλο δρυός
Μέγεθος: 0.1 - 1 mm
Ιδανική για κρύο κάπνισμα
Κατάλληλη για χρήση με γεννήτριες καπνού ή καπνιστικές κάνες
Άρωμα: Peach (Ροδάκινο)
Συσκευασία: 450gr

Ενισχύστε τη γεύση και το άρωμα των πιάτων και ποτών σας με τη σκόνη καπνίσματος Peach της Hendi, προσφέροντας μια απολαυστική γαστρονομική εμπειρία.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Hendi
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Υλικό Ξύλο
product bottom banner