Σαμπανιέρα Πλαστική Διάφανη Ματ Φ21,5xH22cm GTSA 79-2031

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 79-2031
11.96

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η Σαμπανιέρα Πλαστική Διάφανη Ματ GTSA 79-2031 είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε στυλ και λειτουργικότητα στο σέρβις σας. Με ύψος 22 εκατοστά και διάμετρο 21,5 εκατοστά, αυτή η σαμπανιέρα προσφέρει επαρκή χωρητικότητα για να διατηρήσετε τις σαμπάνιες ή τις αγαπημένες σας αναψυκτικές σε δροσερή θερμοκρασία.

Κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, αυτή η σαμπανιέρα είναι ελαφριά και εύκολη στη μεταφορά και τη χρήση. Η διάφανη ματ επιφάνεια προσθέτει μια διακριτική πινελιά στο σέρβις σας, ενώ παράλληλα επιτρέπει την εύκολη προβολή του περιεχομένου.

Αποτελεί την ιδανική επιλογή για επαγγελματικά γεγονότα, εστιατόρια, μπαρ ή ακόμη και για οικιακή χρήση σε ειδικές περιστάσεις. Ενισχύστε την εμπειρία σας με την ποιότητα και την πρακτικότητα που προσφέρει αυτή η σαμπανιέρα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Πλαστικό
Ύψος(cm) 22
Χρώμα Διάφανο
Διάμετρος(cm) 21,5
product bottom banner