Παγούρι Παιδικό Πλαστικό 450ml Beige εstia Home Art 01-10867

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 01-10867
9.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το παιδικό πλαστικό παγούρι σε χρώμα Beige της σειράς Estia Home Art (κωδικός 01-10867) είναι ένα ευέλικτο και χαρούμενο αξεσουάρ, σχεδιασμένο ειδικά για τις ανάγκες των μικρών μας φίλων. Με χωρητικότητα 450ml, αυτό το παγούρι προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα σε κάθε καθημερινή δραστηριότητα.

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, το παγούρι είναι ελαφρύ και ανθεκτικό, καθιστώντας το ιδανικό για το σχολείο, τις εκδρομές ή άλλες δραστηριότητες. Το καπάκι διαθέτει μηχανισμό ανοίγματος που είναι εύκολο να χειριστεί από τα παιδιά, ενώ παράλληλα παρέχει αξιόπιστη προστασία από διαρροές.

Το ηρεμητικό χρώμα Beige προσδίδει στο παγούρι μια διακριτική και στυλάτη εμφάνιση, ενώ η παρουσία της Estia Home Art εγγυάται ποιότητα και ασφάλεια. Με το παιδικό πλαστικό παγούρι Beige, οι μικροί σας θα έχουν πάντα μαζί τους το αγαπημένο τους ρόφημα, διατηρώντας την υδροσούλα τους δροσερή και εύκολα προσβάσιμη.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές BPA Free, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Ύψος(cm) 19,7
Υλικό Πλαστικό
Χρώμα Μπεζ
Χωρητικότητα (ml) 450
Διάμετρος(cm) 11,6
product bottom banner