Προτεινόμενο

Πετσέτα Φαγητού 45x45cm Daniela Oxblood Red Kitchen Linen Laura Ashley LA183171

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA183171
8.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αυτή η πετσέτα φαγητού Daniela Oxblood Red από τη σειρά Kitchen Linen της Laura Ashley είναι ένα κομψό και πρακτικό αξεσουάρ για το τραπέζι σας. Κατασκευασμένη από ένα μείγμα υλικών - 40% βαμβάκι, 30% λινό και 30% πολυεστέρα - αυτή η πετσέτα είναι ανθεκτική και εύκολη στη φροντίδα. Η διάστασή της είναι 45x45 εκατοστά.

Κάθε πετσέτα πωλείται ξεχωριστά, και όχι ως σετ, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε την τέλεια συνδυαστική σύνθεση για το τραπέζι σας. Το ρομαντικό αγγλικό σχέδιο της Laura Ashley με στοιχεία από φυσικά υφάσματα και λεπτομέρειες, όπως λουλούδια και μοτίβα, θα προσθέσει μια αίσθηση φινέτσας στο τραπέζι σας.

Απολαύστε το δείπνο σας με στυλ χρησιμοποιώντας αυτήν την όμορφη πετσέτα φαγητού από τη συλλογή Daniela Oxblood Red της Laura Ashley!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Laura Ashley
Σειρά Kitchen Linen By Laura Ashley
Υλικό Βαμβάκι, Λινό, Πολυεστέρας
Ύψος(cm) 0,2
Χρώμα Πολύχρωμα
Πλάτος(cm) 45
Μήκος(cm) 45
product bottom banner