Σέικερ - Shaker 3 Τμημάτων Ανοξείδωτο 600ml Ø8xH20cm 8220874 Cosy & Trendy 30.80059

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 30.80059
28.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το ανοξείδωτος σέικερ 3 τμημάτων σε χάλκινο χρώμα είναι ένα κομψό και λειτουργικό εργαλείο που θα σας ενθουσιάσει με την εμφάνισή του και την απόδοσή του. Κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι, παρέχει ανθεκτικότητα και αντοχή στον χρόνο.

Η μοναδική χάλκινη απόχρωση του σέικερ δίνει μια πινελιά πολυτέλειας και κομψότητας, διακοσμώντας εντυπωσιακά τον χώρο σας. Είναι ιδανικό για χρήση σε επαγγελματικά μπαρ, εκδηλώσεις ή για τους λάτρεις των κοκτέιλ που επιθυμούν να προσθέσουν μια ιδιαίτερη πινελιά στις παρασκευές τους.

Το σέικερ ανοξείδωτο 3 τμημάτων προσφέρει ευρύχωρη χωρητικότητα για να ανακατεύετε και να αναμιγνύετε πολλαπλά ποτά ταυτόχρονα. Επιπλέον, το καπάκι του προσφέρει τη δυνατότητα να σερβίρετε τα κοκτέιλ με στυλ, διατηρώντας τα συστατικά μέσα και αποτρέποντας τη διαρροή.

Απολαύστε μοναδικές στιγμές παρασκευάζοντας και σερβίροντας κοκτέιλ με τον υπέροχο ανοξείδωτο σέικερ 3 τμημάτων σε χάλκινο χρώμα, που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στον κόσμο των ποτών και της αναψυχής.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Cosy & Trendy
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Πλύσιμο στο χέρι
Υλικό Ανοξείδωτο
Ύψος(cm) 20
Χωρητικότητα (ml) 600
Χρώμα Χρυσό
Διάμετρος(cm) 8
product bottom banner