Προτεινόμενο

Ποτήρια Κρασιού 270ml Φ8,4xH16,3cm Φυσητό Γυαλί Σετ 4 τμχ Σε Συσκευασία Δώρου Laura Ashley LA183205

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA183205
43.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Φυσητά Ποτήρια Κρασιού Laura Ashley 270ml - Σετ 4 τμχ

Ανακαλύψτε την απόλυτη κομψότητα στο σερβίρισμα με τα ποτήρια κρασιού Laura Ashley. Αυτά τα μοναδικά ποτήρια, χωρητικότητας 270ml, διαθέτουν μοναδικό μοτίβο λουλουδιών που προσδίδει αέρα φινέτσας σε κάθε σας εκδήλωση.

Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας φυσητό γυαλί και σχεδιασμένα για να ξεχωρίζουν, αυτά τα ποτήρια κρασιού είναι ιδανικά για να απολαύσετε το αγαπημένο σας κρασί με στυλ. Μετά τη χρήση, απλά τα τοποθετείτε στο πλυντήριο πιάτων για άνετο καθάρισμα.

Το σετ περιλαμβάνει 4 ποτήρια κρασιού και παρουσιάζεται σε μια κομψή συσκευασία δώρου, καθιστώντας το ιδανικό για δώρο σε αγαπημένα πρόσωπα. Φέρτε την αίσθηση της απόλυτης κομψότητας στο τραπέζι σας με αυτά τα εκλεπτυσμένα ποτήρια κρασιού Laura Ashley.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Laura Ashley
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Προτεινόμενη Χρήση Κρασιού
Ύψος(cm) 16,3
Υλικό Φυσητό Γυαλί
Χρώμα Διάφανο
Χωρητικότητα (ml) 270
Διάμετρος(cm) 8,4
product bottom banner