Ποτήρι White Wine Γυάλινο Διάφανο 165ml Ø7xH13,3cm Kouros Uniglass 94502

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 94502
1.21

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το ποτήρι White Wine της σειράς Kouros Uniglass (κωδικός 94502) αποτελεί μια υψηλής ποιότητας και εκλεπτυσμένη επιλογή για τους λάτρεις του λευκού κρασιού. Κατασκευασμένο από διάφανο γυαλί, αυτό το ποτήρι συνδυάζει την κομψότητα με τη λειτουργικότητα.

Με χωρητικότητα 165ml, το ποτήρι αυτό είναι ιδανικό για την απόλαυση λεπτών λευκών κρασιών. Οι διαστάσεις του, με διάμετρο Ø7cm και ύψος 13,3cm, προσφέρουν μια ευχάριστη εμπειρία ποτού.

Η σειρά Kouros Uniglass διακρίνεται για τον ποιοτικό σχεδιασμό και την ανθεκτικότητα των προϊόντων της, προσδίδοντας έναν αέρα κομψότητας στην στιγμή της απόλαυσης του κρασιού. Αυτό το ποτήρι White Wine είναι η ιδανική επιλογή για όσους εκτιμούν τη φινέτσα και τη γεύση των λευκών κρασιών.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Uniglass
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Προτεινόμενη Χρήση Κρασιού
Ύψος(cm) 13,3
Υλικό Γυαλί
Χωρητικότητα (ml) 165
Χρώμα Διάφανο
Διάμετρος(cm) 7
product bottom banner