Προτεινόμενο

Ποτήρια Νερού 410ml Φ9xH12,9cm Φυσητό Γυαλί Σετ 4 τμχ Σε Συσκευασία Δώρου Laura Ashley LA183203

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA183203
43.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ποτήρια Νερού 410ml Φ9xH12,9cm Φυσητό Γυαλί - Σετ 4 τμχ

Απολαύστε τα αγαπημένα σας ποτά με αυτά τα κομψά και λειτουργικά ποτήρια νερού από τη Laura Ashley. Με μια χωρητικότητα 410ml, αυτά τα μοναδικά longdrink ποτήρια είναι ιδανικά για όλα τα είδη ποτών, είτε είναι κρύα είτε ζεστά. Η μοναδική τους μορφή, με flower shaped design, προσθέτει μια αίσθηση κομψότητας και φρεσκάδας στο τραπέζι σας.

Αυτά τα ποτήρια είναι κατασκευασμένα από φυσητό γυαλί και διαθέτουν λεπτομερείς λεπτομέρειες που αναδεικνύουν την υψηλή ποιότητα και το μοναδικό στυλ της Laura Ashley. Με ύψος 12,9cm, αυτά τα ποτήρια αναβαθμίζουν άμεσα την αισθητική του τραπεζιού σας.

Το σετ περιλαμβάνει 4 ποτήρια νερού και παρουσιάζεται σε μια κομψή συσκευασία δώρου, καθιστώντας το ιδανικό για δώρο σε αγαπημένα πρόσωπα ή για ειδικές περιστάσεις. Αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πίνειο με αυτά τα υπέροχα ποτήρια νερού από τη Laura Ashley.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Laura Ashley
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Προτεινόμενη Χρήση Νερού, Χυμού
Υλικό Φυσητό Γυαλί
Ύψος(cm) 12,9
Χωρητικότητα (ml) 410
Χρώμα Διάφανο
Διάμετρος(cm) 9
product bottom banner