Προτεινόμενο

Σουρώτηρι - Strainer Χάλκινο Ø9xH20,6cm 47ronin APS Bar Supply 28.00028

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 28.00028
45.89

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το σουρωτήρι "47RONIN" 00982 είναι ένας εξαιρετικά κομψός και πρακτικός σουρωτήρι κατασκευασμένος από χαλκό, ο οποίος συνδυάζει λειτουργικότητα με αισθητική. Το υψηλής ποιότητας υλικό του, δηλώνει την αντοχή του και τη μακροχρόνια αντοχή του στη χρήση.

Το "47RONIN" 00982 διαθέτει μια μοναδική σχεδίαση που το καθιστά ξεχωριστό από τα συνηθισμένα σουρωτήρια. Έχει λεπτομερή χαραγμένο μοτίβο που αναδεικνύει την όμορφη εμφάνισή του και προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας στην κουζίνα σας.

Η ευρεία του διάμετρος και η βαθιά του καμπύλη μορφή, επιτρέπουν τον εύκολο και γρήγορο σουρωμό των υγρών, απομακρύνοντας αποτελεσματικά τα στερεά σωματίδια και τα κομμάτια από το υγρό. Είναι ιδανικό για χρήση στην παρασκευή τσαγιού, καφέ.

Η χειρολαβή του "47RONIN" 00982 είναι σχεδιασμένη με έμφαση στην εργονομία και προσφέρει άνετη και σταθερή λαβή κατά τη χρήση, εξασφαλίζοντας έτσι ευκολία και ασφάλεια.

Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που προσθέτει λειτουργικότητα και κομψότητα στην κουζίνα σας, ενώ η ποιότητα του υλικού και η εξαιρετική του κατασκευή το καθιστούν ένα ανθεκτικό και αξιόπιστο εργαλείο που θα σας συντροφεύει για πολλά χρόνια, προσφέροντας απροβλημάτιστη εμπειρία σουρώματος και ευχάριστες στιγμές στην κουζίνα σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα APS Bar Supply
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Μεγάλης αντοχής, Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά 47 Ronin By APS Bar Supply
Υλικό Χαλκός
Χρώμα Χάλκινο
Διάμετρος(cm) 9
Μήκος(cm) 20,6
product bottom banner