Προτεινόμενο

Πιατάκια Πορσελάνης Petit Fours Φ12cm Σετ 4 τμχ Σε Συσκευασία Δώρου Damson Laura Ashley LA183795

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA183795
27.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Πιατάκια Πορσελάνης Petit Fours Φ12cm Σετ 4 τμχ Σε Συσκευασία Δώρου Damson Laura Ashley LA183795

Αν είσαι λάτρης των γλυκών ή γνωρίζεις κάποιον που λατρεύει τα νόστιμα κέικ και γλυκίσματα, τότε αυτό το σετ δώρου με 4 μικρά πιατάκια για γλυκά είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι! Με αυτά τα όμορφα πιατάκια μπορείς να σερβίρεις τα αγαπημένα σου γλυκά με μία κομψή τρόπο. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο, αυτό το σετ δώρου είναι επίσης το τέλειο δώρο για να εκπλήξεις κάποιον άλλον. Αυτά τα πιατάκια γλυκών έχουν διάμετρο 12 εκατοστά και είναι ιδανικά για μικρά γλυκά.

Ανακάλυψε τη συλλογή Damson Rose Collectables
Η Laura Ashley είναι γνωστή για την αγάπη της για τα λουλούδια και το χρώμα. Οι συνδυασμοί που προέκυψαν από αυτή την αγάπη έγιναν γρήγορα το εμπορικό της σήμα. Παρόλο που αρχικά μπορούσε να εκτυπώνει μόνο ένα χρώμα, αυτό αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία. Η συνδυασμένη χρήση των όμορφων σχεδίων Wild Clematis και Daniella, με το αναγνωρίσιμο στυλ της Laura Ashley, οδήγησε σε μια εκπληκτική μίξη μοτίβων.

Αυτή η έμπνευση οδήγησε στη δημιουργία της συλλογής Damson Rose Collectables, μια συλλογή Heritage prints σε ένα ζεστό χρώμα: μπορντό. Αυτό το βαθύ κόκκινο χρώμα, επίσης γνωστό ως cranberry, είναι ένα παντοτινό χρώμα στη μοναδική παλέτα χρωμάτων της Laura Ashley.

Το σετ πιατακίων της σειράς Damson Rose είναι μια Limited Edition και αποτελείται από 4 Petit Fours με διάφορα σχέδια και διάμετρο 12 εκατοστά. Συσκευασμένα σε μια όμορφη κιβωτίου δώρου, ολοκληρώνουν τον ρουστίκ χαρακτήρα της Laura Ashley.

Τα μικρά πιατάκια Petit Four ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Σε αυτά μπορείς να σερβίρεις με στυλ τα Petit Four, τα μπισκότα ή τις πραλίνες σου.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Laura Ashley
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Σειρά Damson By Laura Ashley
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Πορσελάνη New Bone China
Χρώμα Μπορντό
Διάμετρος(cm) 12
product bottom banner