Νέο Προτεινόμενο

Μαχαίρι Γενικής Χρήσης 15cm & Chef 20cm Με Κουτί Μεταφοράς Anniversary Luxury Set - Shun Kohen Kai TBS-0220

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: TBS-0220
1450.40

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αναβαθμίστε τη συλλογή σας με το περιορισμένης έκδοσης σετ μαχαιριών Shun Kohen Anniversary Luxury Set από την KAI. Αυτή η συλλεκτική σειρά γιορτάζει τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις της διάσημης σειράς μαχαιριών Shun, περιορίζοντας την παραγωγή σε 3.000 κομμάτια σε όλη την Ευρώπη. Αυτό το εκλεπτυσμένο σετ περιλαμβάνει δύο από τα πιο δημοφιλή σχήματα λεπίδων: ένα μαχαίρι σεφ 20cm και ένα μαχαίρι γενικής χρήσης 15cm.

Οι λεπίδες των μαχαιριών κατασκευάζονται από Damascus ανοξείδωτο ατσάλι, με 71 μικρο-στρώσεις εναλλασσόμενου ανοξείδωτου ατσαλιού VG2 & VG10 σε διαφορετικούς ρυθμούς, δημιουργώντας μικρο-οδοντώσεις για απόδοση κοπής μεγάλης διάρκειας. Η υψηλή σκληρότητα Rockwell των λεπίδων, που αγγίζει τα 60 (±2) HRC, εξασφαλίζει αντοχή, ακαμψία και εκπληκτική συγκράτηση των άκρων, ενώ η διπλή πυρήνας παρέχει τη μέγιστη αιχμηρότητα και αντοχή στην κοπή.

Οι λαβές των μαχαιριών είναι κατασκευασμένες από ξύλο Pakka Wood, με μοναδικά σχεδιασμένες λεπίδες και ειδικές λαβές από βαθύ κόκκινο και μαύρο σαγρέ πικρόξυλο. Οι άνετες λαβές σε σχήμα D έχουν μια ελαφριά ράχη που διατρέχει το μήκος της λαβής για να ταιριάζει στο χέρι σας φυσικά, ενώ το τερματικό καπάκι από ανοξείδωτο ατσάλι προσφέρει ισορροπία και ομορφιά.

Το σετ περιλαμβάνει μια όμορφη μεταλλική θήκη και προσαρμοσμένες δερμάτινες θήκες με ανάγλυφο λογότυπο Shun για ασφαλή μεταφορά ή αποθήκευση. Κάθε μαχαίρι είναι χειροποίητο στην Ιαπωνία με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας χρόνια ακριβούς και αβίαστης κοπής σε φέτες. Συνολικά, αυτό το σετ προσφέρει ένα μοναδικό υβρίδιο δυτικού και ιαπωνικού σχεδιασμού, πυροδοτώντας το γαστρονομικό πάθος σας.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Kai Knives
Ποιοτικές Προδιαγραφές Handmade, Μεγάλης αντοχής, Πλύσιμο στο χέρι
Τύπος Λεπίδας Λεία
Υλικό Δαμασκηνό Ατσάλι VG-2 & VG-10
Χρώμα Ασημί, Μπορντό
Σκληρότητα Λάμας 60(±1) HRC
product bottom banner