Best-Seller Προτεινόμενο

Ποτήρι Ισοθερμικό Μidnight Black Διπλού Τοιχώματος Ανοξείδωτο 18/8 350ml & Ανοξείδωτο Καλαμάκι & Βουρτσάκι Καθαρισμού Save the Aegean εstia Home Art 01-12083

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 01-12083
14.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το Ισοθερμικό Ποτήρι Midnight Black Διπλού Τοιχώματος Ανοξείδωτο 18/8 350ml με Ανοξείδωτο Καλαμάκι και Βουρτσάκι Καθαρισμού Save the Aegean της σειράς Estia Home Art με κωδικό 01-12083 είναι η ιδανική επιλογή για να απολαμβάνετε τα κρύα ροφήματα σας με στυλ και άνεση.

Τα Coffee Mugs προσφέρουν 100% στεγανότητα στα κρύα ροφήματα, καθιστώντας το ποτήρι σας επαναχρησιμοποιούμενο. Το πρακτικό σχεδιασμό χωράει στις περισσότερες θήκες αυτοκινήτου για εύκολη μεταφορά στο γραφείο ή τη βόλτα σας. Η κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι 18/8 εσωτερικά και εξωτερικά προσφέρει μέγιστη προστασία και διατηρεί την αναλλοίωτη γεύση του ροφήματος. Η μόνωση διπλού τοιχώματος διατηρεί το ρόφημα κρύο έως 12 ώρες και ζεστό έως 6 ώρες.

Το καπάκι προσφέρει απόλυτη στεγανότητα, ενώ η οπή του μετατρέπεται σε ιδανική υποδοχή για το ανοξείδωτο καλαμάκι που περιλαμβάνεται, χαρίζοντάς σας μια ευχάριστη εμπειρία πόσης. Επιπλέον, το Βουρτσάκι Καθαρισμού Save the Aegean σας βοηθάει να διατηρείτε το ποτήρι καθαρό και υγιεινό.

Τα προϊόντα της σειράς Save the Aegean προωθούν το οικολογικό μήνυμα με ανακυκλώσιμη συσκευασία από χαρτόνι και είναι απαλλαγμένα από ουσίες BPA. Μέρος των πωλήσεων χρηματοδοτεί τις ενέργειες του οργανισμού Αρχιπέλαγος για την προστασία των θαλασσών του Αιγαίου.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές 100% Στεγανό, BPA Free, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Σειρά Save the Aegean By εstia
Ύψος(cm) 13
Υλικό Ανοξείδωτο 18/8
Χρώμα Μαύρο
Χωρητικότητα (ml) 350
Διάμετρος(cm) 7
product bottom banner