Προτεινόμενο

Πλάκα Ψησίματος Μαντεμένια 50x24cm Iron Series εstia Home Art 01-4521

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 01-4521
32.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η πλάκα ψησίματος Iron Series της σειράς Estia Home Art με κωδικό 01-4521 ανήκει στη συλλογή μαγειρικών σκευών Iron Series, κατασκευασμένη από 100% χυτοσίδηρο υψηλής ποιότητας για αντοχή εφ' όρου ζωής.

Αυτή η πλάκα ψησίματος είναι ιδανική για την προετοιμασία μεγάλης ποικιλίας φαγητών, όπως μπριζόλες, ζυμαρικά στο φούρνο, ψητό ψάρι, τάρτες ή pancakes. Με μαγειρικές ιδιότητες που εξασφαλίζουν ομοιόμορφη και απολαυστική γεύση, η σειρά Iron Series είναι πολύ ευέλικτη, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες επιφάνειες όπως εστίες κουζίνας, φούρνο, barbecue γκριλ, τζάκι, ακόμη και απευθείας πάνω σε κάρβουνα.

Η πλάκα διατηρεί τη θερμοκρασία της, επιτρέποντας οικονομικό μαγείρεμα σε χαμηλές θερμοκρασίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως σκεύος σερβιρίσματος. Με ευελιξία, ανθεκτικότητα και μοναδικές μαγειρικές ιδιότητες, η σειρά Iron Series είναι ιδανική για ερασιτέχνες και επαγγελματίες μάγειρες.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για τρόφιμα, Πλύσιμο στο χέρι
Σχήμα Ορθογώνιο
Υλικό Χυτοσίδηρο
Ύψος(cm) 1,4
Χρώμα Μαύρο
Πλάτος(cm) 24
Eστίες Αερίου, Αλογόνου, Επαγωγικές, Ηλεκτρικές, Κεραμικές, Μπάρμπεκιου, Φούρνο
Μήκος(cm) 50
product bottom banner