Ξυλάκι Bamboo «Γκολφ» 15cm (πακέτο 200 τμχ) FSC® Tessera QA101BFSC

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: QA101BFSC
2.10

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ξυλάκι Bamboo «Γκολφ» 15cm (Πακέτο 200τμχ) FSC® Tessera QA101BFSC

Προσφέρετε μια κομψή και φιλική προς το περιβάλλον λύση για τα finger foods και τα burgers σας με τα ξυλάκια Bamboo «Γκολφ» 15cm. Κατασκευασμένα από φυσικό bamboo, αυτά τα ξυλάκια έχουν σχήμα κουπί και λεία επιφάνεια, εξασφαλίζοντας αντοχή και άνεση στη χρήση. Το φυσικό τους χρώμα προσθέτει μια ρουστίκ και ταυτόχρονα κομψή αισθητική σε κάθε είδους εκδήλωση.

Ιδανικά για να στερεώσετε finger foods σε πάρτι, δεξιώσεις και συγκεντρώσεις φίλων, ή για να σερβίρετε burgers με στυλ. Με πιστοποίηση FSC®, τα ξυλάκια Bamboo της Tessera υποστηρίζουν βιώσιμες πρακτικές, καθιστώντας τα την τέλεια επιλογή για οικολογικά συνειδητές επιχειρήσεις.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Υλικό: Φυσικό Bamboo
Διάσταση: 15 cm
Σχήμα κουπί, λεία επιφάνεια
Συσκευασία: 200 τεμάχια
Πιστοποίηση FSC®

Επιλέξτε τα ξυλάκια Bamboo Tessera QA101BFSC για να ενισχύσετε την εμφάνιση των πιάτων σας, προσφέροντας μια φυσική και κομψή πινελιά στα finger foods και τα burgers σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Tessera
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα
Συσκευασία (τμχ) 200
Υλικό Bamboo
Χρώμα Μπεζ
Μήκος(cm) 15
product bottom banner