Νέο Προτεινόμενο

Κούπα Πορσελάνης 385ml «Young Refugee In A Lifejacket» Könitz 1120042720

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 1120042720
14.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κούπα Πορσελάνης 385ml «Young Refugee In A Lifejacket» - Könitz 1120042720

Ανακαλύψτε την κούπα «Young Refugee In A Lifejacket» από την Könitz, μια μοναδική δημιουργία που συνδυάζει την τέχνη με την κοινωνική ευαισθησία. Αυτή η πορσελάνινη κούπα χωρητικότητας 385ml φέρει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα έργα του διάσημου καλλιτέχνη του δρόμου, Banksy, που αγγίζει ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα της εποχής μας.

Καλλιτεχνική Έμπνευση
Ο Banksy, γνωστός για την ανώνυμη ταυτότητά του και τα προκλητικά γκράφιτι του, αποτυπώνει τη δραματική πραγματικότητα των προσφύγων μέσα από την εικόνα ενός νέου σε σωσίβιο. Αυτή η εικόνα προβάλλει την ανάγκη για ανθρωπιά και κατανόηση, καθιστώντας την κούπα όχι μόνο ένα χρηστικό αντικείμενο αλλά και ένα ισχυρό μήνυμα.

Art Selection by Könitz
Η κούπα ανήκει στη συλλογή Art Selection by Könitz, που περιλαμβάνει κούπες διακοσμημένες με επιλεγμένα έργα τέχνης. Κάθε κούπα είναι μια ξεχωριστή έκφραση δημιουργικότητας και αποτελεί ιδανικό δώρο για τους λάτρεις της τέχνης και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Ιδανικό Δώρο
Η «Young Refugee In A Lifejacket» είναι η τέλεια επιλογή για όσους εκτιμούν τη σύγχρονη τέχνη και επιθυμούν να φέρουν μια κοινωνική διάσταση στην καθημερινότητά τους. Ιδανική για δώρο σε φίλους ή συγγενείς, θα προσθέσει στυλ και βάθος σε κάθε στιγμή.

Σημαντικές Πληροφορίες

Υλικό: Πορσελάνη
Χωρητικότητα: 385ml
Κατάλληλο για Μικροκύματα: Όχι
Κατάλληλο για Πλυντήριο Πιάτων: Όχι

Αναδείξτε την αγάπη σας για την τέχνη και την κοινωνική ευαισθησία με την κούπα «Young Refugee In A Lifejacket» και απολαύστε τις καθημερινές σας στιγμές με νόημα!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Könitz
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για τρόφιμα, Πλύσιμο στο χέρι
Προτεινόμενη Χρήση Καπουτσίνο, Σοκολάτας, Τσάι
Ύψος(cm) 9
Υλικό Πορσελάνη New Bone China
Χωρητικότητα (ml) 385
Χρώμα Πολύχρωμα
Διάμετρος(cm) 8,3
product bottom banner