Μασάτι Οβάλ Διαμάντι 27cm Μεσαίου Φινιρίσματος Victorinox 7.8327

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 7.8327
55.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αναζητάτε ένα ποιοτικό μασάτι οβάλ διαμαντιού για την αιχμηρότητα των μαχαιριών σας; Το Victorinox Diamond Sharpening Steel είναι η ιδανική επιλογή! Κατασκευασμένο από ατσάλι και επικαλυμμένο με διαμάντι, αυτό το μασάτι είναι σχεδιασμένο για να διατηρεί τις μαχαίριες σας αιχμηρές και έτοιμες για κάθε κουζινική πρόκληση. Με μήκος 27,5 εκατοστά και μισό-λεπτό κόκκινο, αυτό το μασάτι προσφέρει αποτελεσματική ακόνιση και εξαιρετική ισορροπία. Η εργονομική λαβή πολυπροπυλενίου παρέχει άνετο κράτημα και η προστατευτική ασφάλεια στο χέρι εξασφαλίζει ασφαλή χρήση. Επιπλέον, η πρακτική επιλογή κρέμασης καθιστά εύκολη την αποθήκευση και την πρόσβαση στο μασάτι κατά τη διάρκεια της εργασίας σας στην κουζίνα. Αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας με το Victorinox Diamond Sharpening Steel και απολαύστε πάντα οξείες κοπές και ακριβείς εργασίες κοπής.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Victorinox
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Υλικό Ατσάλι
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
Μήκος(cm) 27
Επίστρωση Διαμαντιού
product bottom banner