Λαβίδα Κουκουνάρα 23cm Με Άκρα Σιλικόνης Ανοξείδωτη Μαύρη Με Ελατήριο & Ασφάλεια GTSA 39-23230

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 39-23230
4.79

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την αξιοπιστία και την ποιότητα με τη Λαβίδα Κουκουνάρα 23cm από τη σειρά GTSA 39-23230. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα και επικαλυμμένη με σιλικόνη στις άκρες, αυτή η λαβίδα προσφέρει αξιόπιστη απόδοση σε κάθε κουζινική εργασία.

Με μήκος 23cm, αυτή η κουκουνάρα είναι ιδανική για το σερβίρισμα και τη μετακίνηση φαγητού με άνεση και ακρίβεια. Τα άκρα από σιλικόνη προσφέρουν ασφαλή και ανθεκτική πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια, προστατεύοντας τα επιφανειακά υλικά από γρατσουνιές.

Επιπλέον, η ενσωματωμένη ελατήρια και ασφάλεια εξασφαλίζουν την εύκολη χρήση και την ασφάλεια κατά την αποθήκευση. Επιλέξτε τη Λαβίδα Κουκουνάρα 23cm με Άκρα Σιλικόνης, Ανοξείδωτη, Μαύρη με Ελατήριο & Ασφάλεια GTSA 39-23230 για αξιόπιστη και ασφαλή χρήση στην κουζίνα σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Cutlery Pro
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Υλικό Ανοξείδωτο, Σιλικόνη
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
Μήκος(cm) 23
product bottom banner