Προτεινόμενο

Σετ Τυριού Πορσελάνης/Ανοξείδωτα 3τμχ Σε Συσκευασία Δώρου Λευκό – Μπλε Blueprint Laura Ashley LA179619

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA179619
22.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αυτό το εκλεπτυσμένο σετ τυριού από τη συλλογή Blueprint της Laura Ashley είναι η τέλεια προσθήκη στην τραπεζαρία σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πορσελάνη και ανοξείδωτο ατσάλι, αυτό το σετ περιλαμβάνει έναν παρμεζάνας, ένα μαχαίρι για μαλακά τυριά και ένα μαχαίρι για γκούντα και φέτα τυρί.

Τα μαχαίρια διαθέτουν λεπτές λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι για εύκολη κοπή, ενώ οι λαβές από πορσελάνη έχουν ένα όμορφο σχέδιο από τη σειρά Blueprint της Laura Ashley.

Αυτό το σετ τυριού παρουσιάζεται σε μια όμορφη συσκευασία δώρου, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για δώρο για αγαπημένα πρόσωπα ή ειδικές περιπτώσεις. Με την αισθητική και τη λειτουργικότητά του, αυτό το σετ τυριού είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει κάθε λάτρη του τυριού και του κομψού σερβιρίσματος.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Laura Ashley
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Σειρά Blueprint By Laura Ashley
Υλικό Ανοξείδωτο, Πορσελάνη New Bone China
Ύψος(cm) 4,2
Χρώμα Άσπρο, Μπλε
Πλάτος(cm) 11,2
Μήκος(cm) 17,3
product bottom banner