Προτεινόμενο

Ποδιά Κουζίνας 60x85cm & Μαντήλι 40x40cm Βαμβακερό Λευκό-Μπλε Sweet Alyssum & Petit Fleur Blueprint Laura Ashley LA178123

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA178123
44.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η ποδιά Sweet Alyssum και το μαντήλι Petit Fleur της Laura Ashley είναι φτιαγμένα από βαμβακερό τζιν και viscose ύφασμα. Η ποδιά έχει διαστάσεις 60×85 εκατοστά ενώ το μαντήλι είναι 40×40 εκατοστά. Έχουν λευκό-μπλε χρώμα και ανήκουν στη συλλογή Blueprint Collectables της Laura Ashley.

Η ποδιά διαθέτει μια χαλαρή εμφάνιση σε στυλ τζιν που μετατρέπει κάθε μαγείρισσα σε αληθινή κουζίνα cowgirl στο στυλ της Ashley. Έχει σχεδιαστεί αρμονικά με τη σειρά Blueprint Collectables και ολοκληρώνει τον εφέ patchwork. Εξαιρετικές λεπτομέρειες στην ποδιά ολοκληρώνουν την προστασία από τις λεκέδες. Οι τσέπες στο εσωτερικό είναι διακοσμημένες με τα γνωστά σχέδια Blueprint, όπως και ο ζώνη και η ρυθμιζόμενη λαιμόκοψη της ποδιάς. Ένα επιπλέον μαντήλι στο σχέδιο του Blueprint ολοκληρώνει το τέλειο ντύσιμο για την κουζίνα!

Οι μοναδικές συλλογές Blueprint Collectables προσφέρουν την τέλεια δυνατότητα για να συνδυάσετε διάφορα σχέδια και χρώματα, δημιουργώντας μια στυλάτη και εναλλακτική εμφάνιση στο τραπέζι σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Laura Ashley
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά Blueprint By Laura Ashley
Μέγεθος One Size
Υλικό Βαμβάκι
Ύψος(cm) 85
Χρώμα Μπλε
Μήκος(cm) 60
product bottom banner