Διακοσμητικό Βάζο Αλουμινίου Γκρι Φ15xH31cm Industrial Rustic Espiel DEP136

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: DEP136
82.10

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητικό Βάζο Αλουμινίου Γκρι από τη Συλλογή Espiel
Περιγραφή Προϊόντος

Η συλλογή της Espiel από χυτό αλουμίνιο συνδυάζει την ανθεκτικότητα με την κομψότητα, προσφέροντας μοναδικά διακοσμητικά κομμάτια που αναδεικνύουν κάθε χώρο. Το διακοσμητικό βάζο αλουμινίου σε γκρι φινίρισμα, με φινίρισμα Industrial Rustic, είναι ιδανικό για κάθε τύπο διακόσμησης.
Χαρακτηριστικά

Υλικό Κατασκευής: Χυτό Αλουμίνιο
Φινίρισμα: Γκρι, με ακατέργαστη αίσθηση
Διαστάσεις: Φ15xH31 cm

Χρήση και Στυλ

Χρήση: Ιδανικό για διακοσμητική χρήση, το βάζο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα διακοσμητικά στοιχεία.
Στυλ: Το βάζο ταιριάζει σε βιομηχανικούς, μοντέρνους ή κλασικούς χώρους, προσφέροντας μια διακριτική αίσθηση ακατέργαστης πολυτέλειας.

Η συλλογή Espiel με τη μοναδική αίσθηση του ακατέργαστου αλουμινίου δίνει μια μοντέρνα και ταυτόχρονα διαχρονική διάσταση στη διακόσμηση, προσφέροντας ευελιξία και στυλ για κάθε χώρο.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Υλικό Αλουμίνιο
Ύψος(cm) 31
Χρώμα Γκρι
Διάμετρος(cm) 15
product bottom banner