Νέο Προτεινόμενο

Κούπα Πορσελάνης Mini Espresso 85ml «The Little Prince-Secret» Könitz 1113532362

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 1113532362
9.95

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κούπα Πορσελάνης Mini Espresso 85ml «The Little Prince-Secret» KONITZ 1113532362

Ανακαλύψτε την Κούπα Πορσελάνης Mini Espresso 85ml «The Little Prince-Secret» KONITZ 1113532362, μια μαγευτική κούπα εμπνευσμένη από την αγαπημένη ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα του Antoine de Saint-Exupéry. Αυτή η κούπα δεν είναι απλώς ένα σκεύος για τον καφέ σας, αλλά μια πηγή έμπνευσης και συναισθημάτων.

Μαγευτική Εικονογράφηση
Η κούπα κοσμείται με την εικονογράφηση του Μικρού Πρίγκιπα, συνοδευόμενη από το αφοπλιστικό απόφθεγμα στα γαλλικά: «Μόνο με την καρδιά μπορεί κανείς να δει σωστά. Ό,τι είναι ουσιαστικό είναι αόρατο στο μάτι.» Αυτό το κείμενο προσθέτει μια φιλοσοφική διάσταση στην εμπειρία του καφέ, ταξιδεύοντας σας στον μαγικό κόσμο του ήρωα.

Ιδανική Χωρητικότητα
Με χωρητικότητα 85ml, αυτή η κούπα είναι ιδανική για espresso ή άλλα μικρά ροφήματα, προσφέροντας μια αίσθηση πολυτέλειας σε κάθε γουλιά.

Πρακτικότητα και Ευκολία
Η κούπα είναι κατάλληλη για φούρνους μικροκυμάτων, διευκολύνοντας την προετοιμασία του ροφήματός σας, ενώ είναι επίσης ασφαλής για πλυντήρια πιάτων, καθιστώντας τη διαδικασία καθαρισμού γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώστε τη Συλλογή σας
Η σειρά του Μικρού Πρίγκιπα περιλαμβάνει κούπες, φλυτζάνια, τσαγιέρες, μπολ και πιάτα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ιδανικά για να προσθέσετε μια δόση μαγείας στην κουζίνα σας.

Επιλέξτε την Κούπα Πορσελάνης Mini Espresso 85ml «The Little Prince-Secret» KONITZ 1113532362 και απολαύστε την καθημερινότητά σας με μια δόση φιλίας και ανθρωπιάς.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Könitz
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Ελληνικό, Εσπρέσο
Ύψος(cm) 9
Υλικό Πορσελάνη New Bone China
Χρώμα Άσπρο, Πολύχρωμα
Χωρητικότητα (ml) 85
product bottom banner