Προτεινόμενο

Σέικερ Parisienne Χάλκινο 2 Τμημάτων 600ml Ø9,1xH22cm 00980 47Ronin APS Bar Supply 28.00026

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 28.00026
78.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Χάλκινο σέικερ Parisiene 2 τμημάτων χρήσιμο σε κάθε επαγγελματία bartender & mixologist για ξεχωριστές δημιουργίες
To Copper Parisiene Shaker της συλλογής "47RONIN" από την APS είναι ένα λειτουργικό σέικερ 2 τμημάτων με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό σε copper , χωρητικότητας 60cl ιδανικό για ξεχωριστές δημιουργίες. Ανθεκτικό στην διάβρωση ώστε να μην τραβάει μυρωδιά πάνω του. Δεν περιλαμβάνεται mix glass. Η APS (Art of Private Shaking Glass & Bar Supply) θεωρείται το πιο εξειδικευμένο brand στα είδη μπαρ.

Το χάλκινος σέικερ είναι ένα κομψό και εντυπωσιακό εργαλείο για την παρασκευή κοκτέιλ και αναμίξεων ποτών με στυλ. Κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας χάλκινο υλικό, που του προσδίδει μια μοναδική και πολυτελή εμφάνιση.

Το χάλκινος σέικερ προσφέρει ευρύχωρη χωρητικότητα, επιτρέποντάς σας να αναμειγνύετε τα αγαπημένα σας ποτά με άνεση. Με τον καπάκι του καλά σφιγμένο, μπορείτε να απολαύσετε τη διαδικασία της ανακατασκευής κοκτέιλ, δίνοντάς της μια εντυπωσιακή παρουσίαση.

Είναι ένα όμορφο και λειτουργικό αξεσουάρ που θα κάνει τις παρασκευές σας να ξεχωρίζουν, ενώ παράλληλα προσθέτει έναν αέρα πολυτέλειας στον χώρο σας. Είναι ιδανικό για οικιακή χρήση, εκδηλώσεις και επαγγελματικά μπαρ, και εξυπηρετεί όσους αναζητούν μια πιο κομψή και προσεγμένη εμπειρία στην παρασκευή και σερβίρισμα κοκτέιλ.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα APS Bar Supply
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Μεγάλης αντοχής, Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά 47 Ronin By APS Bar Supply
Ύψος(cm) 22
Υλικό Χαλκός
Χωρητικότητα (ml) 600
Χρώμα Χάλκινο
Διάμετρος(cm) 9,1
product bottom banner