Προτεινόμενο

Μπουκάλι Θερμός Ανοξείδωτος 500ml Φ7,8xH26,5cm Petit Fleur Blue To Go Laura Ashley LA182921

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA182921
24.95

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε τον κόσμο της Laura Ashley με το θερμό μπουκάλι από ανοξείδωτο ατσάλι Petit Fleur Blue To Go. Με χωρητικότητα 500ml και διαστάσεις 7,8 x 26,5 εκατοστά, αυτό το μπουκάλι είναι ο σύντροφος που θα σας συνοδεύει σε κάθε περιπέτεια.

Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10, το μπουκάλι αυτό διατηρεί τα ροφήματά σας ζεστά για έως και 12 ώρες και δροσερά για έως και 24 ώρες. Ιδανικό για μια μακριά βόλτα με ποδήλατο, ένα χαλαρό πικνίκ ή ακόμα και ένα ταξίδι με δημόσια μέσα μεταφοράς.

Το σχεδιασμό του χαρακτηρίζουν οι ρομαντικές λουλουδάτες λεπτομέρειες που αντικατοπτρίζουν τον μοναδικό αισθητικό κόσμο της Laura Ashley. Ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά, αυτό το μπουκάλι είναι ο απαραίτητος σύντροφος σε κάθε ταξίδι και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας ροφήματα με στυλ και άνεση.

Κάντε δώρο το μπουκάλι αυτό στους αγαπημένους σας, αφού παραδίδεται σε μια περιποιημένη συσκευασία που το κάνει το τέλειο δώρο για κάθε περίσταση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Laura Ashley
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Ύψος(cm) 26,5
Υλικό Ανοξείδωτο 18/10
Χωρητικότητα (ml) 500
Χρώμα Άσπρο, Μπλε
Διάμετρος(cm) 7,8
product bottom banner