Stand Πορτοκαλιών Τριγωνικό Ασημί Ανοξείδωτο 32x32xH27cm CK0194 Cosy & Trendy 30.80016

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 30.80016
18.79

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η ασημένια φρουτιέρα για πορτοκάλια είναι μια όμορφη και λειτουργική προσθήκη στην κουζίνα ή το τραπέζι σας. Με το λαμπερό της φινίρισμα και τον κομψό της σχεδιασμό, προσθέτει μια νότα πολυτέλειας και κομψότητας στον χώρο σας.

Η φρουτιέρα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, που την κάνει ανθεκτική στη διάβρωση και μακροχρόνια ανθεκτική. Η ασημένια επιφάνεια της προσδίδει λάμψη και φωτεινότητα, προσελκύοντας τα βλέμματα και το ενδιαφέρον.

Η φρουτιέρα σχεδιάζεται ειδικά για να αποθηκεύει πορτοκάλια, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για άλλα φρούτα όπως λεμόνια, λάιμ, μήλα και άλλα. Η κεντρική της κατασκευή παρέχει αρκετό χώρο για να τοποθετήσετε πολλά φρούτα, ενώ η ανοικτή δομή της επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί ελεύθερα, βοηθώντας έτσι να διατηρούνται τα φρούτα φρέσκα και φρουτώδη.

Η φρουτιέρα για πορτοκάλια ασημένια δεν είναι μόνο πρακτική, αλλά και διακοσμητική. Μπορείτε να την τοποθετήσετε στο τραπέζι της κουζίνας ή σε μια βιτρίνα για να προσθέσετε λάμψη στην αισθητική του χώρου. Είναι ένα ευέλικτο και όμορφο κομμάτι, που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ, και θα προσθέσει έναν αέρα πολυτέλειας στην καθημερινή σας ζωή.

Σταντ πορτοκαλιών τριγωνικό με θήκες, ανοξείδωτο
Ανοξείδωτο σταντ πορτοκαλιών σε τριγωνικό σχήμα, με θήκες. Διαθέτει ένα πρωτότυπο σχεδιασμό που κλέβει τις εντυπώσεις.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Cosy & Trendy
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Μεγάλης αντοχής
Σχήμα Τρίγωνο
Υλικό Ανοξείδωτο
Ύψος(cm) 27
Χρώμα Ασημί
Πλάτος(cm) 32
Μήκος(cm) 32
product bottom banner