Νέο Προτεινόμενο

Κούπα Πορσελάνης Mega 630ml «Funny Cats» Könitz 1120162075

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 1120162075
24.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κούπα Πορσελάνης Mega 630ml «Funny Cats» KONITZ 1120162075

Αναδείξτε τη μοναδικότητα της καθημερινής σας ρουτίνας με την Κούπα Πορσελάνης Mega 630ml «Funny Cats» KONITZ 1120162075. Αυτή η κούπα δεν είναι απλώς ένα σκεύος, αλλά μια πηγή χαράς που συνδυάζει το λειτουργικό με το διασκεδαστικό.

Χαριτωμένα Σχέδια
Με τα πανέμορφα σχέδια από χαριτωμένες γάτες, αυτή η κούπα φέρνει χαρά σε κάθε γουλιά και θα φωτίσει ακόμα και τις πιο κουραστικές ημέρες. Είναι ιδανική για τους λάτρεις των γατών και όλους όσους αναζητούν τρόπους να βελτιώσουν τη διάθεσή τους.

Άφθονη Χωρητικότητα
Η 630ml χωρητικότητα της κούπας την καθιστά κατάλληλη για τον καφέ σας, τσάι ή ακόμα και για ζεστές σοκολάτες. Είναι τέλεια για να απολαμβάνετε μεγάλες δόσεις των αγαπημένων σας ροφημάτων.

Πρακτικότητα και Ευκολία
Η κούπα είναι ασφαλής για φούρνους μικροκυμάτων, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να ζεσταίνετε το ρόφημά σας με ευκολία. Επιπλέον, είναι κατάλληλη για πλυντήρια πιάτων, διευκολύνοντας τη διαδικασία καθαρισμού και συντήρησης.

Συμπληρώστε τη Συλλογή σας
Μην ξεχάσετε να ολοκληρώσετε τη συλλογή σας με τις κούπες, τα φλυτζάνια και τους θερμούς της ίδιας σειράς «Funny Cats», για μια ολόκληρη γκάμα προϊόντων που θα φέρουν χαρά και στυλ στην κουζίνα σας.

Επιλέξτε την Κούπα Πορσελάνης Mega 630ml «Funny Cats» KONITZ 1120162075 για μια μοναδική προσθήκη στη συλλογή σας, που συνδυάζει την ποιότητα και την αίσθηση του χιούμορ.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Könitz
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Καπουτσίνο, Σοκολάτας, Τσάι, Χυμού
Υλικό Πορσελάνη New Bone China
Ύψος(cm) 15
Χρώμα Άσπρο, Μαύρο
Χωρητικότητα (ml) 630
Διάμετρος(cm) 10
Πλάτος(cm) 13,5
product bottom banner