Νέο Προτεινόμενο

Κούπα - Καφετιέρα 2 σε 1 Πορσελάνης 370ml Σε Συσκευασία Δώρου «La Colombe De La Paix» Picasso Könitz 1156181989

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 1156181989
35.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κούπα - Καφετιέρα 2 σε 1 Πορσελάνης 370ml «La Colombe De La Paix» Könitz 1156181989

Ανακαλύψτε τη Κούπα - Καφετιέρα 2 σε 1 Πορσελάνης 370ml «La Colombe De La Paix», ένα μοναδικό σετ που συνδυάζει την τέχνη και τη λειτουργικότητα, ιδανικό για τους λάτρεις του καφέ που εκτιμούν το στυλ και την ποιότητα. Αυτή η καφετιέρα διαθέτει το εμβληματικό μοτίβο ειρήνης του Πάμπλο Πικάσο, μεταφέροντας την τέχνη στην καθημερινότητά σας.

Υψηλή Ποιότητα Κατασκευής
Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πορσελάνη, αυτή η καφετιέρα προσφέρει εξαιρετική αντοχή και αισθητική. Ο σχεδιασμός της περιλαμβάνει ένα πρακτικό καπάκι και φίλτρο από ανοξείδωτο ατσάλι, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και αποτελεσματική διαδικασία παρασκευής καφέ.

Απλή και Χαλαρωτική Εμπειρία Καφέ
Η μοναδική λειτουργία της σας επιτρέπει να απολαύσετε την εμπειρία του καφέ φίλτρου για ένα φλιτζάνι. Απλά τοποθετήστε τον καφέ στο φίλτρο και ρίξτε σταδιακά ζεστό νερό, επιτρέποντας στους αρωματικούς τόνους να αναδυθούν. Ιδανικό για τις στιγμές χαλάρωσης σας, είτε είστε μόνοι είτε με παρέα.

Συσκευασία Δώρου
Η συσκευασία δώρου καθιστά αυτό το σετ την τέλεια επιλογή για δώρα σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, προσφέροντας ένα μοναδικό και προσεγμένο δώρο για κάθε περίσταση.

Πρακτικότητα
Η κούπα είναι κατάλληλη για φούρνους μικροκυμάτων, καθιστώντας τη βολική για θέρμανση, ενώ είναι ασφαλής για πλυντήρια πιάτων, διευκολύνοντας τη διαδικασία καθαρισμού.

Ανανεώστε την εμπειρία του καφέ σας με τη Κούπα - Καφετιέρα 2 σε 1 Πορσελάνης 370ml «La Colombe De La Paix» και απολαύστε την άνεση και την κομψότητα του μοναδικού αυτού σχεδιασμού.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Könitz
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Καπουτσίνο, Σοκολάτας, Τσάι
Υλικό Πορσελάνη New Bone China
Χρώμα Άσπρο, Μαύρο
Χωρητικότητα (ml) 370
product bottom banner