Angel Hair από Επάργυρο Χάλκινο Σύρμα Kaemingk 400276

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 400276
2.39

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Angel Hair Silver Plated Copper Wire - Kaemingk 400276

Δημιουργήστε μια λαμπερή και εορταστική διακόσμηση με το Angel Hair από την Kaemingk. Κατασκευασμένο από επάργυρο χάλκινο σύρμα, αυτό το ασημί, μεταλλικό και καμπυλωτό διακοσμητικό στοιχείο αποτελεί την ιδανική προσθήκη στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας ή σε άλλες εορταστικές κατασκευές. Η κομψή, γυαλιστερή υφή του προσδίδει πολυτέλεια και λάμψη, ενώ μπορεί να κοπεί εύκολα σε μικρότερα κομμάτια για περισσότερες δημιουργικές δυνατότητες.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Κωδικός προϊόντος: 400276
Μέγεθος: 2x13,5x20 cm (15g)
Υλικό: Επάργυρο χάλκινο σύρμα
Χρώμα: Ασημί
Συσκευασία: 1 σακουλάκι

Το Angel Hair μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως εναλλακτική λύση για τη γιρλάντα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο όσο και για χειροτεχνίες. Είναι εξαιρετικό και για άλλες περιστάσεις, όπως η διακόσμηση τραπεζιού την Παραμονή Πρωτοχρονιάς ή στο καρναβάλι, προσθέτοντας μοναδική λάμψη σε κάθε εορταστικό γεγονός.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Υλικό Επάργυρο Σύρμα Χαλκού
Χρώμα Ασημί
product bottom banner