Νέο Προτεινόμενο

Πώμα Διατήρησης Σαμπάνιας Inox Φ4,2xH5cm GTSA 23-1244

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 23-1244
4.19

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Πώμα Διατήρησης Σαμπάνιας Inox – Απόλυτη Προστασία και Φρεσκάδα

Διατηρήστε την ποιότητα και την ανθρακούχα φρεσκάδα της σαμπάνιας σας με το πώμα διατήρησης inox. Με ύψος 5 cm και διάμετρο 3/4,2 cm, αυτό το πώμα εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή και απόλυτη σφράγιση για τις φιάλες σαμπάνιας. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό inox, συνδυάζει μοντέρνο στυλ με εξαιρετική λειτουργικότητα.

Η στιβαρή κατασκευή από inox προσφέρει ιδανική προστασία από την είσοδο αέρα, διατηρώντας τα αρώματα και τις φυσαλίδες της σαμπάνιας αναλλοίωτα. Εξαιρετικά κατάλληλο για οικιακή και επαγγελματική χρήση, το πώμα διατήρησης σαμπάνιας inox είναι το τέλειο εργαλείο για τους λάτρεις της σαμπάνιας που θέλουν να επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής του ποτού τους και να απολαμβάνουν κάθε ποτήρι στην κορυφαία του κατάσταση.

Επιλέξτε το ποιοτικό πώμα διατήρησης σαμπάνιας με τον κωδικό προϊόντος: 23-1244, για αξιόπιστη συντήρηση και αξεπέραστη γεύση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Ύψος(cm) 5
Υλικό Ανοξείδωτο
Χρώμα Ασημί
Διάμετρος(cm) 4,2
product bottom banner