360 Λαμπάκια LED Ψυχρό Λευκό σε Σειρά με Μαύρο Καλώδιο 2700cm & 8 Προγράμματα Εξωτερικού Χώρου & Ηλιακό Πάνελ Lumineo 496268

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 496268
50.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

360 Λαμπάκια LED Ψυχρό Λευκό σε Σειρά με Μαύρο Καλώδιο 27m & 8 Προγράμματα Εξωτερικού Χώρου με Ηλιακό Πάνελ Lumineo 496268

Δημιουργήστε μοναδική λάμψη στον εξωτερικό σας χώρο με τη σειρά 360 λαμπών LED από τη Lumineo, η οποία διαθέτει ψυχρό λευκό φωτισμό και μαύρο καλώδιο, με συνολικό μήκος 27 μέτρα. Αυτή η σειρά είναι σχεδιασμένη για εξωτερική χρήση και περιλαμβάνει ηλιακό πάνελ, προσφέροντας ενεργειακή αυτονομία και φιλικό προς το περιβάλλον φωτισμό.

Τα 360 λαμπάκια LED διαθέτουν 8 διαφορετικά προγράμματα φωτισμού, όπως το twinkle effect, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προσαρμόσετε την ατμόσφαιρα ανάλογα με την περίσταση. Το ψυχρό λευκό φως προσδίδει κομψότητα και καθαρότητα στον χώρο, ενώ το μαύρο καλώδιο PVC ενσωματώνεται διακριτικά στη διακόσμηση.

Η σειρά λειτουργεί με μπαταρία 18650 Li-ion, η οποία φορτίζεται μέσω του πολυκρυσταλλικού ηλιακού πάνελ. Η πλήρης φόρτιση προσφέρει έως και 6 ώρες συνεχούς φωτισμού, καθιστώντας τη σειρά ιδανική για χρήση κατά τις βραδινές ώρες. Η απόσταση μεταξύ των λαμπτήρων είναι 7.5cm, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη κατανομή φωτός.

Χαρακτηριστικά:

Μήκος: 27 μέτρα
360 LED σε ψυχρό λευκό χρώμα
8 προγράμματα φωτισμού (twinkle effect)
Μαύρο καλώδιο από PVC
Ηλιακό πάνελ: Πολυκρυσταλλικό
Μπαταρία: 18650 Li-ion (συμπεριλαμβάνεται)
Διάρκεια λειτουργίας: 6 ώρες
Απόσταση μεταξύ λαμπτήρων: 7.5cm
Πιστοποιήσεις: Battery directive, LED safety, RoHS, CE/UKCA
Χωρητικότητα μπαταρίας: 1500mAh
Τάση μπαταρίας: 3.7V
Τάση ηλιακού πάνελ: 5.5V

Φωτίστε τον εξωτερικό σας χώρο με οικονομικό και οικολογικό τρόπο, χάρη σε αυτήν τη σειρά ηλιακών λαμπών από τη Lumineo.

Χαρακτηριστικά

Αριθμός Λαμπτήρων 300-399
Απόχρωση Φωτός Ψυχρό Λευκό
Power Source Μπαταρίας
Μάρκα Lumineo
Πρόσθετα Χαρακτηριστικά Εξωτερικού Χώρου, Με Προγράμματα
Υλικό Πολυβινυλοχλωρίδιο(PVC)
Χρώμα Μαύρο
Μήκος(cm) 2700
product bottom banner