Χαρτοπετσετοθήκη Ανοξείδωτη Ασημί 13,3x13,3xH20cm GTSA 53-160

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 53-160
18.49

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Χαρτοπετσετοθήκη Inox 13,3x20 cm

Αναδείξτε την κομψότητα και την πρακτικότητα στο τραπέζι σας με τη χαρτοπετσετοθήκη Inox, διαστάσεων 13,3x20 cm. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό inox, αυτή η χαρτοπετσετοθήκη συνδυάζει μοντέρνο σχεδιασμό με λειτουργικότητα, ιδανική για κάθε επαγγελματικό ή οικιακό χώρο.

Με μήκος 13,3 cm, πλάτος 13,3 cm και ύψος 20 cm, προσφέρει άφθονο χώρο για την τοποθέτηση χαρτοπετσετών, ενώ η στιβαρή κατασκευή της εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση χωρίς φθορές. Το κομψό φινίρισμα inox προσδίδει μία αίσθηση πολυτέλειας και επαγγελματισμού, ιδανική για εστιατόρια, καφετέριες, αλλά και το σπίτι σας.

Ανανεώστε την εμφάνιση του τραπεζιού σας με αυτήν την κομψή και λειτουργική χαρτοπετσετοθήκη. Διαθέσιμη με τον κωδικό προϊόντος: 53-160.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Σχήμα Τετράγωνο
Ύψος(cm) 20
Υλικό Ανοξείδωτο
Χρώμα Ασημί
Πλάτος(cm) 13,3
Μήκος(cm) 13,3
product bottom banner