Προτεινόμενο

Μαχαίρι Λαχανικών Chef 20cm Aeon Wusthof 1011000120

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 1011000120
500.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το διαμάντι της WUSTHOF σε μια συλλεκτική έκδοση. Μαχαίρι λαχανικών - σεφ 20 εκ. εξαιρετικής ποιότητας, κόψης και αντοχής. Απλά ΤΕΛΕΙΟ.

Αυτό το μαχαίρι είναι πρωταγωνιστής σε όλες τις παρασκευές της μαγειρικής, κάνει την προετοιμασία του φαγητού ευχάριστη και αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη μάγειρα.

Ιδανικό για κάθε είδους κοπές (chopping,mincing,dicing), τεμαχίζει γρήγορα και αποτελεσματικά σε λεπτές φέτες ή και κύβους κάθε είδους τρόφιμα: κρέας, ψάρι, φρούτα,λαχανικά κ.α.

Συλλεκτική έκδοση 1500 τεμαχίων παγκοσμίως.

Τύπος Λάμας: Ευρωπαϊκός

Τελείωμα Λάμας: Διαμάντι στο χρώμα του κάρβουνου

Λαβή: Απολιθωμένη δρυς. Ξύλο 3.249 ετών πιστοποιημένο από το International Chemical Analysis Inc, Florida, USA. Χρώμα λαβής: Σκούρο καφέ-μάυρο.

Γωνία Κόψης: 14 μοίρες η κάθε γωνία, 28 μοίρες συνολικά. Μαχαίρι με διμερή γωνία κόψης (ιδανικό και για δεξιόχειρες και για αριστερόχειρες).

Βαθμοί σκληρότητας: Λάμα 58 βαθμοί Rockwell, Επιφάνεια Λάμας 104 βαθμοί Rockwell

Συσκευασία Δώρου, η οποία περιλαμβάνει το νούμερο παραγωγής καθώς και ειδικό πανί για να σκουπίζεται τη λάμα. Διαστάσεις συσκευασίας: 35x425x100 mm.

Ιδανικό για κάθε είδους κοπές (slicing,mincing,dicing), τεμαχίζει γρήγορα και αποτελεσματικά σε λεπτές φέτες ή και κύβους κάθε είδους τροφίμων. Προσοχή, πρέπει να αποφεύγουμε τα κόκαλα.

Πλένεται μόνο στο χέρι. Αποφύγετε πλυντήριο πιάτων.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Wusthof
Μήκος Λάμας (cm) 20
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής, Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά Aeon By Wusthof
Συνολικό Μήκος(cm) 35
Τύπος Λεπίδας Λεία
Υλικό Ατσάλι X50CrMoV15, Ξύλο, Ξύλο Δρυς
Χρώμα Ανθρακί
Σκληρότητα Λάμας 58(±1) HRC
product bottom banner