Φορμάκια Cupcakes Σιλικόνης Φ6,5H3,5cm Σετ 12 τμχ Misty Nava 10-111-067

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-111-067
5.80

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Οι φόρμες σιλικόνης για cupcakes "Misty" της NAVA είναι ιδανικές για τη δημιουργία γλυκών και αλμυρών λιχουδιών που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Με αντικολλητικές ιδιότητες και ευκολία στο ξεφορμάρισμα, αποτελούν ένα απαραίτητο εργαλείο για τον οικιακό ζαχαροπλάστη.

Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, η οποία είναι κατάλληλη για τρόφιμα και ανθεκτική στις υψηλές θερμοκρασίες (-40°C έως 230°C), εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα και αξιοπιστία στη χρήση. Η συσκευασία περιλαμβάνει 12 φόρμες σιλικόνης, κάθε μία με διάμετρο 6,5 εκατοστά, τέλειες για μικρά cupcakes ή muffins.

Η σειρά εργαλείων κουζίνας "Misty" προσφέρει ποικιλία πρακτικών και αισθητικά ελκυστικών εργαλείων για τους λάτρεις της κουζίνας. Ακολουθώντας σύγχρονες αρχές σχεδιασμού και λειτουργικότητας, η σειρά προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και ανθεκτικότητα.

Για τη χρήση και συντήρηση των φορμών σιλικόνης, ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες χρήσης. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε φούρνο, κατάψυξη και πλυντήριο πιάτων, προσφέροντας ευελιξία και ευκολία στην κουζίνα σας.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Σειρά Misty By Nava
Ύψος(cm) 3,5
Υλικό Σιλικόνη
Χρώμα Μπεζ
Χωρητικότητα (ml) 50
Διάμετρος(cm) 6,5
product bottom banner