Νέο Προτεινόμενο

Σετ Crepesparty Με Τηγάνι Για Κρέπες Ατσάλινο Induction, Πινέλο & Σπάτουλα Σε Συσκευασία Δώρου Mineral B De Buyer 5615.01

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 5615.01
67.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Απολαύστε τις χρυσαφένιες και νόστιμες κρέπες με το σετ Crepesparty της De Buyer, το ιδανικό σετ για την παρασκευή αυθεντικών κρεπών στο σπίτι. Το σετ περιλαμβάνει ένα ατσάλινο τηγάνι για κρέπες MINERAL B διαμέτρου 26cm, ένα πινέλο σιλικόνης και μια σπάτουλα κρεπών από ξύλο οξιάς.

Το τηγάνι MINERAL B είναι κατασκευασμένο από ατσάλι με φινίρισμα κεριού με διάμετρο 26cm και εγγυάται εφ' όρου ζωής. Η ευρεία σιλικόνη πινέλου είναι ιδανική για να επικαλύπτετε ομοιόμορφα την επιφάνεια του τηγανιού σας, ενώ η σπάτουλα κρεπών από ξύλο οξιάς σας βοηθά να γυρίζετε εύκολα τις κρέπες σας.

Το σετ παρέχεται σε περιβαλλοντικά φιλική συσκευασία και περιλαμβάνει συνταγές και συμβουλές από τον σεφ Philippe Laruelle.

Τα ατσάλινα σκεύη της σειράς MINERAL B χρειάζονται seasoning πριν από την πρώτη χρήση. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να διατηρήσετε τις αντικολλητικές ιδιότητες και την απόδοσή τους. Μετά από κάθε χρήση, πλύνετε καλά τα σκεύη με ζεστό νερό, στεγνώστε τα και αποθηκεύστε τα μακριά από την υγρασία. Αποφύγετε τη χρήση απορρυπαντικών και το πλυντήριο πιάτων για να διατηρήσετε την ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους.
• Το σετ περιλαμβάνει:
- Ατσάλινο τηγάνι για κρέπες ø26 MINERAL B (πατήστε εδώ)
- Σπάτουλα για κρέπες από ξύλο οξιάς
- Πινέλο σιλικόνης
• Κατασκευάζεται στην Γαλλία
• Έρχεται σε συσκευασία δώρου

Τα ατσάλινα στιβαρά σκεύη της σειράς MINERAL B χρειάζονται seasoning πριν από την πρώτη χρήση. Ακολουθήστε τις οδηγίες και δώστε στα ατσάλινα σκεύη σας την φροντίδα που τους αξίζει. Με τον καιρό, θα γίνονται όλο και καλύτερα, αναπτύσσοντας φυσικές αντικολλητικές ιδιότητες.
Μετά από το μαγείρεμα: Πλύντε καλά με ζεστό νερό το σκεύος, στεγνώστε το και ταμπονάρετε ελαφρώς με λίγο αραιό λάδι (ηλιέλαιο). Αποθηκεύετε πάντα τα σκεύη μακριά από υγρασία. Μην χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά και μην βάζετε τα ατσάλινα σκεύη στο πλυντήριο πιάτων.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα De Buyer
Ποιοτικές Προδιαγραφές Μεγάλης αντοχής, Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά Mineral B By De Buyer
Σχήμα Στρογγυλό
Τύπος Κρεπιέρες
Υλικό Ατσάλι, Ξύλο Οξιά, Σιλικόνη
Ύψος(cm) 1,3
Χρώμα Ασημί
Διάμετρος(cm) 26
Eστίες Αερίου, Αλογόνου, Επαγωγικές, Ηλεκτρικές, Κεραμικές
Μήκος(cm) 47,8
product bottom banner