Φίλτρο-Dripper Καφέ Size 4 Πλαστικό Fabiano Gefu 16001

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 16001
20.40

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το χάρτινο φίλτρο απορρίπτεται στον κάδο οργανικών απορριμμάτων χωρίς να στάζει – το καινοτόμο σύστημα drip-stop αναπτύχθηκε ειδικά για αυτό το σκοπό. Ο εκτεταμένος σύνδεσμος κάνει το φίλτρο καφέ ιδανικό για φιάλες κενού με άνοιγμα έως και 9 cm (3 ½ in.)!

Φίλτρο καφέ FABIANO, Μέγεθος 4 Ζεστός, παρασκευασμένος στο χέρι καφές – αρωματικός και τόσο δυνατός όσο σας αρέσει. Αυτό το φίλτρο καφέ είναι ιδανικό για αυτό. Χάρη στον εκτεταμένο σύνδεσμο του ταιριάζει σε όλες τις φιάλες κενού με άνοιγμα διαμέτρου έως και 9 cm (3 ½ in.). Το καινοτόμο σύστημα ανοίγματος και κλεισίματος καθιστά δυνατή τη μεταφορά της σακούλας φίλτρου και των υπολειμμάτων καφέ στον κάδο απορριμμάτων χωρίς να στάζει, επειδή η βαλβίδα δεν ανοίγει μέχρι να τοποθετηθεί στο δοχείο. Οι εσωτερικές ράχες επιτρέπουν τη ροή του καφέ που ενισχύει το άρωμα στην κατσαρόλα.

για τυπικές διαθέσιμες σακούλες φίλτρου μεγέθους 4
Μ 17,6 cm, Π 15,0 cm, Υ 15,5 cm
πλαστικό / σιλικόνη

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Gefu
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής
Τύπος Dripper
Υλικό Πλαστικό, Σιλικόνη
Ύψος(cm) 15,5
Χρώμα Διάφανο, Μαύρο
Πλάτος(cm) 15
Μήκος(cm) 17,6
product bottom banner